kuzey_yrbsmz
Decapat
12. sınıfım, 11'in yazında çıtırından TYT matematiğe başlamıştım ama 12 başlayınca işler değişti bu yüzden her gün düzenli olarak ders çalışıyorum. Özel ders almıyorum, dershaneye de gitmiyorum, zaten sorunum konuları anlamakta da değil. Sorunum "dersi yeterli çalışıyor muyum, tam potansiyelimi kullanıyor muyum?" diye sorular soruyorum kendime.
AYT ve TYT paralel olarak götürüyorum ama yine de o yetersizlik hissi var içimde, bunu başkalarıyla kıyaslamak da pek doğru değil bence. Çünkü başkalarının kapasitesi farklı benim kapasitem farklı.
Siz kendinizle nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Bu his olması çok normal zaten ama en azından içimi rahatlatabileceğim bir yöntem var mı? Can sıkıcı bir durum.
AYT ve TYT paralel olarak götürüyorum ama yine de o yetersizlik hissi var içimde, bunu başkalarıyla kıyaslamak da pek doğru değil bence. Çünkü başkalarının kapasitesi farklı benim kapasitem farklı.
Siz kendinizle nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Bu his olması çok normal zaten ama en azından içimi rahatlatabileceğim bir yöntem var mı? Can sıkıcı bir durum.