YKS ders çalışma önerisi

• Konuyu başlatan KMJ3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.874
Hocam 2. mezun yılı psikolojik olarak da yıpratacaktır. Onu da düşünün.
Ülkede normal adam zaten yok. Ders psikolojisini bozmasa bile ülkenin son halleri psikolojisini bozar. Ek olarak bu kadar kısa sürede iyi sıralama yapabilmesi pek mümkün değil. Bir sene adam akıllı çalışsın, iyi bir üniversite ve bölüme temel attıktan sonra üniversitede de boş durmazsa bu çocuk aç kalmaz zaten.

Anlıyorum. TYT adına hangi kaynaklarınız var? Bunu da bilsem iyi olur.
TYT adına Aktif Matematik, karekök 0 ve dershanenin verdiği föyler var her ders için.
FKB için ise bir kaç tane konu anlatımlı kitap var 1 yıllık
Limit paragraf kitabı var bunun haricinde bir kaç tane daha kitap vardır.
Hocam 2. mezun yılı psikolojik olarak da yıpratacaktır. Onu da düşünün.
Hocam size katılıyorum ama dediğim gibi pandemiden ötürü 2 yıl okul yüzü bile görmedim belki de bu yüzden ailem kararımı destekliyor ayrıca dershane ortamı beni çok yordu ve verim alamadım zaten.

@KMJ3 anlıyorum. Hızlı bir şekilde Aktif ve karekök 0 kitabını bitirmeye çalışın. Paragraf adına da 1 kitap çözmek yeterli olur, 1 kitap çözdükten sonra paragraf denemesi çözmek mantıklı olur. FKB için bir şey diyemem. Ben kendim sınava zamanında dilden girmiştim, dilden girdiğim için yetecek kadar çalışmanın yöntemini biliyorum FKB için. O konuda o yüzden benim yönlendirmem pek doğru olmaz.

Ek olarak seneye dershaneye yazılmak gibi bir hata da yapmayın, sınavlarına kayıt olun. Dershaneler gereksiz, sınavları için gidilebilir.

@KMJ3 anlıyorum. Hızlı bir şekilde Aktif ve karekök 0 kitabını bitirmeye çalışın. Paragraf adına da 1 kitap çözmek yeterli olur, 1 kitap çözdükten sonra paragraf denemesi çözmek mantıklı olur. FKB için bir şey diyemem. Ben kendim sınava zamanında dilden girmiştim, dilden girdiğim için yetecek kadar çalışmanın yöntemini biliyorum FKB için. O konuda o yüzden benim yönlendirmem pek doğru olmaz.

Ek olarak seneye dershaneye yazılmak gibi bir hata da yapmayın, sınavlarına kayıt olun. Dershaneler gereksiz, sınavları için gidilebilir.
Aktif matematik kitabını yarılamıştım onu 2 hafta içinde bitiririm karekök 0 ise onunda çoğunu çözdüm ama unutma ihtimalim çok fazla tekrar yapmıyordum bu kitabı tekrar mı çözmeliyim yoksa farklı bir kitaptan mı devam etmeliyim.

@KMJ3 o kitabı bitir. Sonra bilgi sarmal TYT matematik al, ondan devam edersin. Soruları fena değil.

Hocam ben de mezun bir sayısal öğrencisi olarak FKB için şunu söyleyeyim: Biyoloji için not tutun ve tekrar edin. Kimya için Benim Hocam kanalının ders kitabı var, onu alıp videolarını izleyin. Fizik için de eğer sıfırsanız Aktif Fizik var aynı Matematik gibi onu alın ve temel atın önce.

@KMJ3 o kitabı bitir. Sonra bilgi sarmal TYT matematik al, ondan devam edersin. Soruları fena değil.

Hocam size sonraki haftalarda geri dönüş yapacağım umarım müsait olursunuz şimdilik tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Hocam ben de mezun bir sayısal öğrencisi olarak fkb için şunu söyleyeyim: Biyoloji için not tutun ve tekrar edin. Kimya için benim hocam kanalının ders kitabı var, onu alıp videolarını izleyin. Fizik için de eğer sıfırsanız aktif fizik var aynı matematik gibi onu alın ve temel atın önce.

Ayrıca sizede teşekkür ederim hocam dediklerinizi uygulayacağım.

@KMJ3 ben genellikle buralarda oluyorum. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz, başarılar dilerim. Kolay gelsin.

Ülkede normal adam zaten yok. Ders psikolojisini bozmasa bile ülkenin son halleri psikolojisini bozar. Ek olarak bu kadar kısa sürede iyi sıralama yapabilmesi pek mümkün değil. Bir sene adam akıllı çalışsın, iyi bir üniversite ve bölüme temel attıktan sonra üniversitede de boş durmazsa bu çocuk aç kalmaz zaten.
Şu seviyede temeli olan biri üniversitenin 2. senesinde mental yorgunluğa yenik düşer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı