Çözüldü YKS ek tercih başvurusu yaptıktan sonra KYK yurt başvurusu yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Meraklı_35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben YKS sınavında tercih yaptım. Bir yere yerleşemedim şu an ek tercih açılmış durumda bir yere yerleşebilirsem KYK yurt başvurusunda bulunabilir miyim?
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
KYK yurt başvuruları geçmiş durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şu an bulunamazsınız. Ekim ayında KYK ek yurt başvuruları açılır, o zaman başvurabilirsiniz. Ek tercih dönemi, yatay geçiş yapanlar vs. için açılıyor o dönemde.
Şu an bulunamazsınız. Ekim ayında KYK ek yurt başvuruları açılır, o zaman başvurabilirsiniz. Ek tercih dönemi, yatay geçiş yapanlar vs. için açılıyor o dönemde.
peki ben geçen sene muhasebe bölümüne kayıt yaptırdım dondurdum gitmedim bu sene tekrardan başlasam kyk başvurusu yapabilir miyim ek tercih döneminde

O şekilde olmuyor maalesef. Asıl başvuru döneminde başvurmaya elverişli olmayanlar başvurabiliyor. Ek tercihlerle yerleşirseniz başvurabilirsiniz. Geçen seneki donuk kaydınızı açtırarak başvuramazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı