YKS ertelenir mi?

Dershane hocalarım ertelenir diyor.

Sınav ertelense de ertelenmese de o sınav bir şekilde yapılacak. Bence bunları düşünmeyin derim, bunları düşünmeden çalışmalarınızı sürdürmeye devam edin. Kaybedecek bir gününüz yok, sınavda konu azaltmasına gidildi. Sınavı bir şekilde eleyici yapmaları gerekiyor, basit dediğimiz konuların soruları çok zorlayıcı olabilir. Her tarz soru görmelisiniz, ne olacağı bilinmiyor. Kafanızı anlamsız yere bunlarla yormanın çok da mantığı yok, ister istemez takıntı haline getirirsiniz.

Sınav ertelense de ertelenmese de o sınav bir şekilde yapılacak. Bence bunları düşünmeyin derim, bunları düşünmeden çalışmalarınızı sürdürmeye devam edin. Kaybedecek bir gününüz yok, sınavda konu azaltmasına gidildi. Sınavı bir şekilde eleyici yapmaları gerekiyor, basit dediğimiz konuların soruları çok zorlayıcı olabilir. Her tarz soru görmelisiniz, ne olacağı bilinmiyor.

Hocam kesinlikle katılıyorum sadece yorumlarınızı merak ettim.

Belli olmaz ama ertelenir diye düşünüyorum. Ülkedeki herkesin psikolojisi alt üst olmuşken deprem bölgesindeki insanlarımızı hayal bile edemeyiz. Evini, ailesini kaybetmiş insanlar geleceklerini etkileyecek bir sınava ne kadar verimli bir şekilde hazırlanabilir ve tamamlayabilir ki. Ertelenmesi şarttır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı