YKS Evde Çalışmak İçin Kaynak Önerisi

Açıkçası direkt kaynak önerisi yapmak yerine tüm kaynakların soru tiplerini görmeni öneririm. Fen lisesi mezunuyum ve oda arkadaşım neredeyse tüm yayın evlerinin soru tiplerini kavramaya, çözmeye çalışırdı. Eğer daha önce çözdüğü soru tipinde bir soruyla karşılaşırsa onu geçer, yeni soruya bakardı. Boş zamanı olduğunda da o boş bıraktıklarına dönerdi.

Soru çözmenin önemi soru tiplerini kavramaktır. Soru tipleri hakkında fikir sahibi olduktan sonra çözmesi kolay olacaktır. Sadece pratik yapmak gerekecek. Ama siz bir kaynağa yoğunlaşıp, sadece onun sorularını çözerseniz birçok soru tipini de görmezden gelirsiniz.

Bunun fizik için olanı da var mı acaba?

Reklam yapmak gibi olur mu bilmiyorum ama ben de bunu Instagram'da @dersotag diye bir sayfadan aldım belki orada paylaşmışlardır. (Ama sanmıyorum.)

@Noventa Sıfırdan başlayacağım için sırayla gitmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Yani Antrenmanlarla Matematik-Geometri / Kartezyen Turuncu Fizik ile başlangıç yapacağım sanırım.

Bu yazdığım kitapları bir ayda bitirip, Karekök 0 gibi biraz daha zor kitapla devam ettirebilirim.

Karekök 0 zor bir kitap değil aksine kolay, diğer kitapları zor.

Antrenmanlarla Matematik gibi önce konuyu detayına kadar anlatmayı, sonra zorlamadan soruyu çözebilmemi sağlayabilir mi?

Ya o kadar kesin bir yorum yapamam ama ben Antrenman yayıncılığı tercih etmiştim ikisi arasından. Karekök 0 çözen bir arkadaşım var istersen ondan yorum isteyebilirim kitap hakkında.

Ya o kadar kesin bir yorum yapamam ama ben Antrenman yayıncılığı tercih etmiştim ikisi arasından. Karekök 0 çözen bir arkadaşım var istersen ondan yorum isteyebilirim kitap hakkında.
Antrenmanlarla matematikle karşılaştırma yapabilirse benim için güzel olur.

Birey A veya Karekök 0 almaya karar verdim. Bunlar hakkında yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…