YKS Evde Çalışmak İçin Kaynak Önerisi

Açıkçası direkt kaynak önerisi yapmak yerine tüm kaynakların soru tiplerini görmeni öneririm. Fen lisesi mezunuyum ve oda arkadaşım neredeyse tüm yayın evlerinin soru tiplerini kavramaya, çözmeye çalışırdı. Eğer daha önce çözdüğü soru tipinde bir soruyla karşılaşırsa onu geçer, yeni soruya bakardı. Boş zamanı olduğunda da o boş bıraktıklarına dönerdi.

Soru çözmenin önemi soru tiplerini kavramaktır. Soru tipleri hakkında fikir sahibi olduktan sonra çözmesi kolay olacaktır. Sadece pratik yapmak gerekecek. Ama siz bir kaynağa yoğunlaşıp, sadece onun sorularını çözerseniz birçok soru tipini de görmezden gelirsiniz.

@Noventa Sıfırdan başlayacağım için sırayla gitmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Yani Antrenmanlarla Matematik-Geometri / Kartezyen Turuncu Fizik ile başlangıç yapacağım sanırım.

Bu yazdığım kitapları bir ayda bitirip, Karekök 0 gibi biraz daha zor kitapla devam ettirebilirim.

Antrenmanlarla Matematik gibi önce konuyu detayına kadar anlatmayı, sonra zorlamadan soruyu çözebilmemi sağlayabilir mi?

Ya o kadar kesin bir yorum yapamam ama ben Antrenman yayıncılığı tercih etmiştim ikisi arasından. Karekök 0 çözen bir arkadaşım var istersen ondan yorum isteyebilirim kitap hakkında.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı