YKS fullenir mi?

VACUM67

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an 12. sınıf öğrencisiyim. TYT 50 60 netlerdeyim. AYT denemesi yapmayalı oldu bayağı ama AYT'yi TYT'den daha çok seviyorum ve hem yazılılar hem de YKS için plan oluşturmak üzereyim. Sizce fulleme olasılığım kaç? OBP tahmini 64 olur. Bir de geometriye yeni başlayacağım TYT matematik var şu an.

Fulleme ihtimalin tamamen sana bağlı ama fullemek kolay bir şey değil, bence sıralama olarak bir hedef koy ona ulaşmaya çabala.

Yani net yorum yapılamaz ama imkansız diye bir şey yok

Fulleme ihtimalin tamamen sana bağlı ama fullemek kolay bir şey değil, bence sıralama olarak bir hedef koy ona ulaşmaya çabala.

Vallahi hocam İzmir içi bilgisayar mühendisliği gelse güzel olur ama sıralamaları çok düşükte fullemeye yakın olması lazım bir tık. Sosyal medya yı tamamen bıraktım.

OBP 64 ise zamana kadar ders adına çok bir şey yapmamışsın demektir. 10.000'e girmen hayal şuan. Fulleme potansiyelin olması için şuan 85-90 hatta daha nette olman gerekiyordu.
Bazı insanlar kolay öğrenir, benim bundan bir halt olmaz dediğim adamlar hep derece yaptı sadece son sene çalışarak.

sayısal mısın ea mı? ayt'yi daha çok seviyosan hiç vakit geçirmeden ayt çalışmaya başla. zaten puan katsayısı çok daha yüksek. sene başından ayt matı önde götürüp ocakta da 2 ay edb çalışıp görece iyi bi sonuç yapmıştım yksde. ayt mat işin kilit noktası kısacası

Sayısal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…