YKS fullenir mi?

Vallahi hocam İzmir içi bilgisayar mühendisliği gelse güzel olur ama sıralamaları çok düşükte fullemeye yakın olması lazım bir tık. Sosyal medya yı tamamen bıraktım.
Yapamayacağını düşünüyorsan hedefini çok yüksek tutma, derece yapmak, fullemek falan kolay şeyler değil. İnşallah yaparsın.

@KreBteX o OBP ile derece falan yapamaz. TYT'yi %80 bitirmesi gerekiyordu şu an. Yıl sonunda 100 netleri görmesi gerekiyor ki çok zor temeli olmayan biri için.

Hocam insanlanların moralini bozmaya gerek yok. Adam çok çalışıp istediği hedefi elde edebilir. Tabii OBP bayağa geri atar orası ayrı.
Ayrıyeten fullemek cidden çok zor. Bunun için 1 2 sene çok iyi çalışman lazım. İnsan yüzü görmeden neredeyse 😄

@KreBteX o OBP ile derece falan yapamaz. TYT'yi %80 bitirmesi gerekiyordu şu an. Yıl sonunda 100 netleri görmesi gerekiyor ki çok zor temeli olmayan biri için.

Hocam temelim var TYT fen yürütmem lazım biraz. Bir de kendimi yeni nesil sorulara daha çok alıştırmam lazım diye düşünüyorum çünkü çok zor sorular gelebiliyor.

AYT fullemek mümkün ama TYT zamanla yarış olduğu için neredeyse imkansız. Çalışırsanız ilk 10k gelebilir. Ancak iyi bir sıralama yaparsanız OBP yüzünden epey geri düşebilirsiniz. Benim OBP 85 idi. 2200'den 3500'e düştüm. Eğer 15k sıralama yaparsanız 20-25k'ya düşürebilir. Fullemek önemli değil, sınav zor olabilir o sene. Zor ya da kolay olsun herkes aynı sınava giriyor, önemli olan sıralamadır.

Sıralamaları sayısal olarak söyledim eşit ağırlık ve sözelde sayılar düşebilir.

@VACUM67 hocam 50-60 nette olmanız konu eksiğinizin biraz fazla olduğunun göstergesi. Ayrıca AYT daha çok seviyorum diye bir mevzu söz konusu değil çünkü iki tarafa da fazlaca yüklenmeniz gerekiyor derece için. 10.000 şuan ihtimal dahilinde değil kimseye hayal satmaya gerek yok.

Vallahi hocam İzmir içi bilgisayar mühendisliği gelse güzel olur ama sıralamaları çok düşükte fullemeye yakın olması lazım bir tık. Sosyal medya yı tamamen bıraktım.
fullemeye yakın olması gerektiğini sanmıyorum ama iyi net ister, düşündüğün şey çok gerçekçi bi hedef değil, eğer derslere kafan basıyosa 1 senede çok iyi şeyler olur kendimden biliyorum. mezuna bırakmaktan da korkma hedefine odaklıysan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı