YKS fullenir mi?

60'dan 70'e çıkmakla 80'den 90'a çıkmak aynı şey değil.

Kendisi sosyali bile adamakıllı çalışmadı bir de feni.

@VACUM67 hocam vakit çok olabilir ama hızlıca konu eksiğini kapatman lazım. Konuları %100 tamamladıktan sonra deneme çözerken nelerin eksik olduğunu anlayacaksın ona göre kendine rötüş çeke çeke net arttıracaksın.

Okul olmasına rağmen çalışacak zamanı bulabiliyorum. Ulaşım sorunu falan yok.

Merhaba, şu an 12. sınıf öğrencisiyim. TYT 50 60 netlerdeyim. AYT denemesi yapmayalı oldu bayağı ama AYT'yi TYT'den daha çok seviyorum ve hem yazılılar hem de YKS için plan oluşturmak üzereyim. Sizce fulleme olasılığım kaç? OBP tahmini 64 olur. Bir de geometriye yeni başlayacağım TYT matematik var şu an.

Hocam eylül ayına göre 50 60 TYT fena değil ama amacınız fullemek ise daha da vites arttırmanız gerekli. Bir de obpniz biraz düşükmüş. Bu sene sınavlara da birazcık asılmanızı tavsiye ederim. Gerekirse hocalardan ekstra proje ödevi falan alın. OBP bu sınavda gerçekten çok şey belirliyor. Emekleriniz boşa gitmesin.

Hocam eylül ayına göre 50 60 TYT fena değil ama amacınız fullemek ise daha da vites arttırmanız gerekli. Bir de obpniz biraz düşükmüş. Bu sene sınavlara da birazcık asılmanızı tavsiye ederim. Gerekirse hocalardan ekstra proje ödevi falan alın. OBP bu sınavda gerçekten çok şey belirliyor. Emekleriniz boşa gitmesin.

Siz bilge birisine benziyorsunuz doğru stratejiyle günde kaç saat çalışmam lazım. Bir de 11. sınıfta AYT em harikaydı TYT de sıkıntı vardı TYT fen i tekrar edip sorularini çözmem lazım.

Siz bilge birisine benziyorsunuz doğru stratejiyle günde kaç saat çalışmam lazım. Bir de 11. sınıfta AYT em harikaydı TYT de sıkıntı vardı TYT fen i tekrar edip sorularini çözmem lazım.

Hocam belirli bir saat veremeyeceğim. Sonuçta herkesin çalışma ve öğrenme hızı farklıdır. Mesela her gün kendinize bir konu belirleyin. O konuyu ince ayrıntılarıyla öğrenin. Bu 5 saatte olabilir 2 saatte sizin çalışma hızınıza ve kapasitenize bağlı. Bir de okulla birlikte YKS'yi yürütmek biraz zordur. Eğer bir koçunuz varsa size program hazırlaması daha iyi olur. Ben 12.sınıftayken her öğrenci grubunun YKS koçu vardı. Hangi dersten hangi eksiğiniz olduğunu bilmediğim için ben net bir şey söyleyemem maalesef.

Merhaba, şu an 12. sınıf öğrencisiyim. TYT 50 60 netlerdeyim. AYT denemesi yapmayalı oldu bayağı ama AYT'yi TYT'den daha çok seviyorum ve hem yazılılar hem de YKS için plan oluşturmak üzereyim. Sizce fulleme olasılığım kaç? OBP tahmini 64 olur. Bir de geometriye yeni başlayacağım TYT matematik var şu an.
Hocam OBP'yi unutun herkes için en gerekli konu net. Benim netlerim seninkinden daha düşük olmasına rağmen Yıldız Tekniği tutturdum. Her türlü yaparsın yeter ki TYT ve AYT'yi çok iyi dengele.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı