YKS fullenir mi?

Hocam peki 100 nete çıkarmam TYT'yi çok mu imkansız. Çünkü okul zamanı test çözecek vakit çok.

Vallahi hocam İzmir içi bilgisayar mühendisliği gelse güzel olur ama sıralamaları çok düşükte fullemeye yakın olması lazım bir tık. Sosyal medya yı tamamen bıraktım.
İzmir içi 60k'ya kadar bilgisayar mühendisliği var. Fulleme gibi bir hedef fazla ağır sadece. Bence hedefi ilk 50k olarak belirle, durumun için daha uygun.

Hocam peki 100 nete çıkarmam TYT'yi çok mu imkansız. Çünkü okul zamanı test çözecek vakit çok.
Her sabah uyandığında biraz paragraf problem çöz ve konuları bitirmeye çalış, yıl sonu o seviyelere çıkılabilir. Ama bi kez salarsan bir daha yakalamak zor.

Hocam abartmayın benim okul arkadaşım bu sene girdi son 4 ay günde 4 6 saatlik çalışma ile 75 net falan yaptı biraz temeli vardı benimki kadar.
Ben gireli 2 sene oldu, 90 zor yaptım, süre yetmiyor.

Hocam abartmayın benim okul arkadaşım bu sene girdi son 4 ay günde 4 6 saatlik çalışma ile 75 net falan yaptı biraz temeli vardı benimki kadar.
60'dan 70'e çıkmakla 80'den 90'a çıkmak aynı şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…