Fullemeye yakın olması gerektiğini sanmıyorum ama iyi net ister, düşündüğün şey çok gerçekçi bir hedef değil, eğer derslere kafan basıyorsa 1 senede çok iyi şeyler olur kendimden biliyorum. Mezuna bırakmaktan da korkma hedefine odaklıysan.
Vallahi hocam İzmir içi bilgisayar mühendisliği gelse güzel olur ama sıralamaları çok düşükte fullemeye yakın olması lazım bir tık. Sosyal medya yı tamamen bıraktım.
İzmir içi 60k'ya kadar bilgisayar mühendisliği var. Fulleme gibi bir hedef fazla ağır sadece. Bence hedefi ilk 50k olarak belirle, durumun için daha uygun.
Her sabah uyandığında biraz paragraf problem çöz ve konuları bitirmeye çalış, yıl sonu o seviyelere çıkılabilir. Ama bi kez salarsan bir daha yakalamak zor.
İzmir içi 60k'ya kadar bilgisayar mühendisliği var. Fulleme gibi bir hedef fazla ağır sadece. Bence hedefi ilk 50k olarak belirle, durumun için daha uygun.
@VACUM67 hocam vakit çok olabilir ama hızlıca konu eksiğini kapatman lazım. Konuları %100 tamamladıktan sonra deneme çözerken nelerin eksik olduğunu anlayacaksın ona göre kendine rötüş çeke çeke net arttıracaksın.