YKS hazırlanırken konuları bitirdiniz mi?

Daha fazla  
Gördüğüm kadarıyla gittiğim kütüphanede çoğu kişi FKB ve matematikten branş denemeleri çözmeye başlamış. Siz ne durumdasınız konuları bitirdiniz mi? Kendimi herkesten geride gibi hissediyorum. TYT AYT netleriniz kaç ve nasıl bir yolla ilerliyorsunuz?
Ben matematik biyoloji ve kimyayı bitirdim fizik Türkçe sosyal kaldı bu üç dersim zayıf nasıl yükseltebilirim? Birbirimize belki faydamız olur ve birkaç tüyo verme amaçlı bu konuyu açmak istedim.

Gayet iyi hocam. Bu yıl 35-36 civarı zorlarsın. Bende 30-1 yaptım ama denemelerim ve çıkmışlarda daha iyi yapıyordum sınav anını yönetemedim pek.

Umarım bu yıl full ya da fulle yakın yaparız.
3 farklı konudan 3 farklı kaynakta LTİ bitirdim. Ona rağmen hiç tatmin olmamıştım. Umarım halledersin bu sene.

TYT 85+
AYT daha genel girmedim mat 20 üstü fen 30 üstü paso
Bu kaç aydır derse adamakıllı başlamadım öylesine AYT FKB çözüyorum eğlenceli diye tek eksik AYT trigo - limit - geometri vs onları da biliyorum ama tam bitirmek için AYT mat tekrarı sonrası hazırım 26 YKS'ye :D bu sene 1 ay geç yapılsa mezunluğa kalmazdık o türden bir şans, kimyada organik hariç hepsini bitir en son organiği sindire sindire yap her ay unutuyorum :D, ocak sonuna kadar tüm konular üzerinden geçerim baştan, sonra tekrar branş çözmeye devam ederim şu an önümde 345 AYT fen var minaccık hatalardan hep yanlış geliyor düzelene kadar başka bir şeye bakmam bende herhalde.

TYT adına branş başlayan canavarlar olabilir hocam takmamak gerek, önemli olan AYT ve bu istikrarı sınav gününe kadar sürdürebilmeleri. Siz kendiniz konularınızı oturta oturta ilerleyin yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı