YKS hazırlığı için Samsung S10FE Plus alınır mı?

Berooooo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, YKS sınavına hazırlanmak için kendime tablet almak istiyorum. Benim için öncelik kalem olduğu için ve boyutundan dolayı S10 FE Plus almayı düşünüyorum. Honor Pad 10 veya MatePad 11.5 modellerine de bakmıştım fakat Huawei Google desteklemediğinden dolayı sıkıntı yaşayabilirim diye düşünüyorum. Honor ise kalem bakımından Samsung kadar iyi midir? Samsung notlar uygulaması bu yönde iyi işler çıkarıyor. Tavsiyelerinizi beklerim.

Merhaba, YKS sınavına hazırlanmak için kendime tablet almak istiyorum. Benim için öncelik kalem olduğu için ve boyutundan dolayı S10 FE Plus almayı düşünüyorum. Honor Pad 10 veya MatePad 11.5 modellerine de bakmıştım fakat Huawei Google desteklemediğinden dolayı sıkıntı yaşayabilirim diye düşünüyorum. Honor ise kalem bakımından Samsung kadar iyi midir? Samsung notlar uygulaması bu yönde iyi işler çıkarıyor. Tavsiyelerinizi beklerim.
Tab S9 ekran büyüklüğü ve güncelleme dışındaki her konuda daha üstün.

Şuna bir bakın hocam.
Honor ile Huawei yazılımı aynı zaten. Ufak farklar var sadece.

Samsung AI notlarda çok yardımcı oluyor çok mübarek bir teknoloji.Güzel bir seçenek

Tab S9 ekran büyüklüğü ve güncelleme dışındaki her konuda daha üstün.
hocam haklısınız fakat 13 inch ekranı yarıya boldugumuz zaman cok daha kullanıslı oluyor dıye dusunuyorum

Şuna bir bakın hocam.
Honor ile Huawei yazılımı aynı zaten. Ufak farklar var sadece.
hocam huaweide google olmaması zorlu olmazmı drive acısından

hocam haklısınız fakat 13 inch ekranı yarıya boldugumuz zaman cok daha kullanıslı oluyor dıye dusunuyorum
Tabi ki daha rahat olacaktır ama 11 inç de gayet yeterli. 120 hz dynamic amoled, 4lü hoparlör, bluetoothlu kalem, ekran altı parmak okuyucu, 8 Gen 2, 256 gb alabilirsen ufs 4.0 ve 12 gb ram say say bitmiyor artıları. Bütün bunları büyük ekran için feda etmek hiç akıl karı değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı