YKS için 12. sınıfta dershaneye gidilmeli mi?

Benim dershanede istediğimiz dersi alabiliyoruz. Olmadı sadece matematikle kimya alırım fizik zaten ya 7D ya 6D 1y geliyor. Kimya 3 net geliyor genelde. Biyolojiyi de selin hocadan hallederim. Veya önereceğiniz başka kanal var mı?

Sürü psikolojisine kapılmayın. Artık yapay zeka, YouTube gibi kaynaklar varken dershaneye gerek yok. Dershaneye denemesi için kayıt olabilirsiniz.

Benim dershanede istediğimiz dersi alabiliyoruz. Olmadı sadece matematikle kimya alırım fizik zaten ya 7D ya 6D 1y geliyor. Kimya 3 net geliyor genelde. Biyolojiyi de selin hocadan hallederim. Veya önereceğiniz başka kanal var mı?
Hocam sadece matematik ve kimya almak için senelik 100k mı vereceksiniz , ayt matematiği eyup b. ile çok iyi halledebilirsiniz. Kimya içinde bir sürü seçenek var size en hitap edeni bulursunuz illahaki.

Sürü psikolojisine kapılmayın. Artık yapay zeka, YouTube gibi kaynaklar varken dershaneye gerek yok. Dershaneye denemesi için kayıt olabilirsiniz.
Hocam artık deneme için bile gerek yok baykuşun falan aylık deneme kampları var her ay kargo ile türkiye geneli deneme yolluyorlar deneme saatinde zoom üzerinden gözetmenlikte yapıyorlar.

Deneme için bir kurumla anlaşıp evde çalışmak daha verimli bir yol.

YouTube şu an sınavı olan öğrenciler için çok büyük bir nimet.

Geçenlerde bir kaç kanalda dolaştım ve inanılmaz şaşırdım. İnternetteki hocaların anlatımda bu kadar ustalaştığını bilmiyordum. Hem detaylıca, hem kolay anlaşılacak şekilde anlatıyorlar.

Eğer ben salmam, çalışırım diyorsan YouTube'u değerlendir derim.

11. sınıf bitti, 12'ye geçiyorum. TYT 60-70 arası geliyor. 11. sınıfım iyi geçti, ortalamam 95. sizce dershaneye mi gitmeliyim yoksa YT'den video mu izlemeliyim? Dershane 100k, bana biraz fazla gibi geldi ve sadece sayısal dersler var. Hedefim 60k.

Evde kendiniz oturup çalışabiliyorsanız dershaneye gitmeyin. Evde kendiniz çalışamıyorsanız dershaneye gidebilirsiniz. YT iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı