iPad 10.nesil üzmez hiçbir konuda.
50gb icolud satin alirsin en kotu su an 24tl 50 gb icolud telefonumdan biliyorumHocam sadece 64 ve 256 GB'lik seçenekleri var. 64 çok az geliyor. 256 da fiyat olarak çok aşıyor beni.
Ben de iPad A16 11. nesil ile Samsung S9 FE arasında kaldım. Samsung da kalem yanında beles geliyor ama iPad de ekstra almak lazim 2.5k. Tabletlerin ucreti 16k ayni ikisi de ama hala karar veremedim iPad alasim var ya ben de PDF dosya YKS PDF'leri icin istiyorum.
o yeni cikan kalemlerinden bir de 2.5k olahni da var. mediamark ve trendyolda gormustum 2.5 k civari idi ama gecen yillardan olan kalem ve bence yeterlidir hala bi kaleme 4k vermem yaHocam Apple kalemi nasıl 2.5k Apple'dan alırken 4K gösteriyor.
Hocam Apple kalemi nasıl 2.5k Apple'dan alırken 4K gösteriyor.
kalemi ayri al en kotu baska sitedenHocam Apple kalemi nasıl 2.5k Apple'dan alırken 4K gösteriyor.
O yeni cikan kalemlerinden bir de 2.5k olahni da var. Mediamark ve Trendyol'da gormustum 2.5 k civari idi ama gecen yillardan olan kalem ve bence yeterlidir hala bir kaleme 4K vermem ya.
Kalemi ayri al en kotu baska siteden.
linki vermek icin simdi tekrar baktim valla zam getirmisler. 3 bin kusur olmuş. dun cok net 2.5k gordugume eminim hatta olmadi bu kalemi alirim eski nesil olsun nolucak demistim kendi kendime pahalisini almamak icin...Hocam link atma şansınız var mı 2.5k olanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.