YKS için branş denemesi önerileri

kraliyetuyesi

Picopat
Her ders için branş denemesi arıyorum. Bir de merak ettiğim fen derslerini (TYT) ayrı ayrı çalıştığım için sizce ders ders almak mı mantıklı yoksa fen bilimleri olarak mı? Fenden bir dersi bitirip fen denemelerine geçene kadar o dersi unutabilir miyim?

@Kreof0 rahatsız ediyorum hocam kusura bakmayın.

Hocam bence dersi bitirip branş denemesi ardından hepsi bitince direk TYT fen denemelerine geçin. Aynı zamanda günlük problem ve paragraf çözmeyide unutmayın. İnternette hocaların paylaştığı vs. denemeler oluyor onlarıda çözebilirsiniz.

Her ders için branş denemesi arıyorum. Bir de merak ettiğim fen derslerini (TYT) ayrı ayrı çalıştığım için sizce ders ders almak mı mantıklı yoksa fen bilimleri olarak mı? Fenden bir dersi bitirip fen denemelerine geçene kadar o dersi unutabilir miyim?

Türkçe:

Her denemeyi çözün.

Matematik:

Kolay - acil ilaç.
Orta - 345.
Zor - 3D.

Sosyal:

Sanırım sayısalsınız. Son 2 ay paraf denemeleriyle halledersiniz.

Fen için ise; tekrar ederseniz unutmazsınız. Çoğu yayıncılık benzer zorlukta yapıyor zaten.

3D zor yapar.

TYT fen için Bilgi Sarmal ve 3D öneririm. Fizik hariç kitap bitirmeden bu ikisi ile 19 doğru 1 yanlış yaptım. Ders ders almaya bence gerek yok.

Hocam vaktim varken çözeyim diyorum. ÖSYM'nin ne yapacağı belli olmuyor bir bakarsın zor sorarsa feni patlamayalım.

Şöyle yapabilirsin her dersten 1 soru bankası bitirip genel fen denemelerine başla. Denemelerde eksik kaldığın fen dersi için ayrı olarak deneme al.

Şöyle yapabilirsin her dersten 1 soru bankası bitirip genel fen denemelerine başla. Denemelerde eksik kaldığın fen dersi için ayrı olarak deneme al.

Onun yerine sadece bu FKB denemelerini bilgisayar üzerinde PDF olarak çözsem verim konusunda bir sorun olur mu? Zaten 1 deneme en fazla 10 dakika sürer 6-7 soru olduğu için. Açıkçası 280 tane soruya 200 lira vermek istemiyorum.

Onun yerine sadece bu FKB denemelerini bilgisayar üzerinde PDF olarak çözsem verim konusunda bir sorun olur mu? Zaten 1 deneme en fazla 10 dakika sürer 6-7 soru olduğu için. Açıkçası 280 tane soruya 200 lira vermek istemiyorum.

Ekrandan çözebiliyorsanız bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı