YKS için çalışma planı önerisi

torquemada

Zeptopat
Daha fazla  
Şu anda 11. sınıfım ve eşit ağırlığım. Geçen senelerde OBP 90 üstü. Hedefim EA ilk 300 fakat yapamayacağım diye korkuyorum.

TYT netlerim 60-65 civarlarında, matematik 15-20 net bandında geliyor, bazen 12'lere kadar geriliyor. Son Töder'de 22 geldi fakat o da kolaydı.

TYT matematiği neredeyse yarıladım, konularda çok sorunum yok. Yanında ÜçDörtBeş TYT matta çözüyorum, fakat denemelerde 60 net bandını bir türlğ geçemiyorum. Moralim bozuluyor, çalışasım gelmiyor. Ne yapacağım, ne yapmalıyım? Bu şekilde artmazsa işim çok zor, buradaki dostlar ve abiler yardım ederse sevinirim.

Şu anda 11. sınıfım ve eşit ağırlığım. Geçen senelerde OBP 90 üstü. Hedefim EA ilk 300 fakat yapamayacağım diye korkuyorum.

TYT netlerim 60-65 civarlarında, matematik 15-20 net bandında geliyor, bazen 12'lere kadar geriliyor. Son töder'de 22 geldi fakat o da kolaydı.

TYT matematiği neredeyse yarıladım, konularda çok sorunum yok. Yanında ÜçDörtBeş TYT matta çözüyorum, fakat denemelerde 60 net bandını bir türlğ geçemiyorum. Moralim bozuluyor, çalışasım gelmiyor. Ne yapacağım, ne yapmalıyım? Bu şekilde artmazsa işim çok zor, buradaki dostlar ve abiler yardım ederse sevinirim.

11.sınıf olupda 60 65 TYT neti çok iyi hocam ben mezunum TYT netim 45 50 küsurlerde siz EA 300k çok rahat yaparsınız ama bence hedefinizi yükseltin 100k 50k yaparsınız bence net dağılımınız nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı