YKS için geç mi kaldım?

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Ben bundan önceki aylarda fabrikada çalıştığım için ders çalışmadım. Şimdi de sıfırdan 2025 YKS için hazırlanıyorum ama AYT çalışan herkes yetişmez sadece TYT gir diyor. Kafam karışık 😐

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 0 dan başladım bu sene giricem sınava ama gitmem büyük ihtimal seneye gidicem. eğer zamanın varsa seneye kadar çalış bu senede girersin. sonuçta okumak için illa 18 yaşında olmaya gerek yok.

bende 0 dan başladım bu sene giricem sınava ama gitmem büyük ihtimal seneye gidicem. eğer zamanın varsa seneye kadar çalış bu senede girersin. sonuçta okumak için illa 18 yaşında olmaya gerek yok.
Mantıklı ama ailem beni evde tutmak istemedikleri için herhangi bir bölüm olsa da gönderecekler gibi duruyor, eğer bu sene çok iyi gelmezse ayrı eve çıkıp 1 sene daha hazırlanmayı düşünüyorum şuan.

Oda sıkıntı valla ama sen şimdiden alt yapısını kur. zamanla yumuşarlar belki.
Hayır olmaz. Kimseye eyvallah çekmesin. Ailen bile olsa seni istemeyeni sen hiç isteme. Ben de öyle yaptım. İnan tek tabanca olmak tek başına başka bi şehre gidip bişeyler yapmak en güzeli. Sorumluluk al kendi başına hallet. Burda bizden tavsiye almaya bile ihtiyacın yok. Sen zaten yapman gerekenleri biliyorsun.

Ben bundan önceki aylarda fabrikada çalıştığım için ders çalışmadım. Şimdi de sıfırdan 2025 YKS için hazırlanıyorum ama AYT çalışan herkes yetişmez sadece TYT gir diyor. Kafam karışık 😐

İstediğin bölüme ve gireceğin alana bağlı bana kalırsa ortalama bir çalışma ile her alanda ilk 250k içine girersin. Dereceye girmek gibi bir hedefin varsa sayısal için imkansız eşit ağırlık için çok çok zor ama yapılabilir sözel içinse gayet yapılabilir.

Hayır olmaz. Kimseye eyvallah çekmesin. Ailen bile olsa seni istemeyeni sen hiç isteme. Ben de öyle yaptım. İnan tek tabanca olmak tek başına başka bi şehre gidip bişeyler yapmak en güzeli. Sorumluluk al kendi başına hallet. Burda bizden tavsiye almaya bile ihtiyacın yok. Sen zaten yapman gerekenleri biliyorsun.
Öyle ama para biriktirmeden başka bir şehirde yaşamak çok zor gibi duruyor şuan benim aklımda Eskişehir var kiraları çok pahallı değil idare eder. Oraya gidebilmem için az da olsa birikimim olması lazım yoksa 1 yıl içinde yks hazırlanmak çokta zor değil. Önümde ki 6 ay içinde tyt üzerinden hazırlanmayı düşünüyorum Estü'de tercih yapıp orada kendim evde tutabilirim emin değilim ama okul öğrencilerine part time iş imkanı sunuyor diyorlar. Oraya taşınırsam belki kısa süreliğine çatı katında kalabilirim daha uygun fiyatlı olduğu söyleniyor emin değilim neyse ki çalıştığım fabrikadan birikimim var şuan pek idare etmez ama yine de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı