LGS için geç mi kaldım?

Kardeşim bitirdiğin, oturttuğun konulara göre değişir ama bugünden itibaren yüzde yüzünü derslere verirsen, nispeten hedeflediğin gibi bir liseye gidebilirsin diye düşünüyorum. Sistem, sınav hakkında pek bir fikrim yok. Ben lise sınavına gireli 9 yıl oldu. Ancak emin olduğum bir şey var ki ''zaten geç kaldım'' kafasıyla çalışmamaya devam edersen hepten hüsran olur sonuç senin için.

Ha olmazsa da canını sıkma, lisede kendini derslerine vererek çok güzel üniversitelere girebilirsin. En tepedeki birkaç lise harici geri kalanı zaten çok etki etmiyor öğrenciye. Tüm mesele yine sende biter. Sevgilerimle, umarım beklediğin gibi sonuçlar alırsın.

Hocam bayağı bir geç kalmışsınız gibi. 1 aydan bile az zamanınız kaldı. Çok sıkı ama çok sıkı çalışsanız belki. Ama o da çok zor.

Öncelikle başlığı okuduğunuz üzere bir sorum var. LGS'ye çok mu geç kaldım? Birçok konuyu anlayamıyorum, sizce bugünden itibaren çalışmaya başlarsam, detaylı bir şekilde tekrar yaparsam bu kalan vakitte güzel bir Anadolu lisesine gidebilir miyim? Şimdi neden bu zamana kadar çalışmadın diye soracaklar için cidden, ben de bilmiyorum. Hep erteledim, hep erteledim. Yarın diye diye kaldı. Lütfen kötü de olsa bir fikir verin.

Neden olmasın bence iyi bir yerlere gelebilirsin ama çok iyi çalışman gerekiyor hiçbir şey için geç değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı