Hocam öncelikle su kanalı kesinlikle ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim çok güzel tavsiyeler veriyor çalışmanız inanılmaz bir seviyeye gelebilir
âAkıllı insanlar hatalarından ders alır ama daha akıllı insanlar baÅkalarının hatalarından ders alır.â Bu mottoyla, benim hatalarımı tekrarlamadan ilerleyebilmen için bu iÅe baÅladım. Sınava kendim 2 kez girdim. İlk senemde sayısalda 5257. oldum. Hayalim olan BoÄaziçi...
Matematik için:
#temelmatematik #tytmatematik #tytmatematikkamp TYT Matematik,KPSS Matematik, DGS Matematik ,Matematik temelim yok veya matematikte sıfırım diyorsan ve nered...
Şu kampı bitirip sonrasında Eyüp b ile ilerlemeniz güzel olur
Sosyal için:
Şu videoda söylenenleri yapmanız iyi olacaktir
Türkçe için
Paragraf için deniz hocanın paragraf kampını
Dil bilgisi için rüştü hocanın 0'dan dil bilgisi kampı
Tümüyle TYT Türkçe içinde yine rüştü hocanın TYT Türkçe kampını bitirmenizi tavsiye ederim
Biyoloji için
#2025tayfa #barıÅhocabiyoloji #drbiyoloji ------------------------- ðððððTüm Kitapları EdinebileceÄiniz Tek Adres: https://www.trendyol.com/sr?q=dr+biyoloji&...
Fizik için
60 Günde TYT Fizik Kampı Video Listelerini OluÅturur. #aytfizik2025 #ayttytfizik #yks2025 #tytfizikkamp2025
Kimya için
2025 - 29 Günde TYT Kimya Kampımız baÅladı.
Bu kampları izlemenizi tavsiye ederim tabii size kalmış eğer hocayı beğenmezseniz veya size uymazsa oğuz ustanin tavsiye ettiği diğer kanallara da bakabilirsiniz
Hocam oğuz usta kanalına mutlaka bakın Shorts videolarina özellikle bakın size çok faydası olacaktır.