YKS için geç mi?

Yapacak bir şey yok. Çözmen gereken 80 soru matematik var çalışacaksın bir şekilde. Hani Total 5 6 çalışıyorsan bunun en az 4'ü matematik olmalı o açıdan bak en kötü.
dediklerinizi dikkate alacağım

Geç dersek ne yapacaksın ? çalışmayıp bir dahaki sene de mi aynı konuyu açacaksın ?. Git ve çalış en kötü onlarca konu öğrenip mezuna kalırsın bir sonraki senede üstüne katarak çalışırsın. Hali hazırda bildiğin konuların sadece tekrarını ve deneme şeklinde çözersin. Gemileri yakmanın alemi yok.
geç olmadığını söylenlerden belkide destek alıyorumdur

Hiç geç değil daha 7 ay 23 gün var 55-60 K arası yaparsınız bence ama aşırı derecede çalışmanız lazım günde 10 saat falan TYT bitmediyse maksimum 3 haftada bitirin deneme atın Full AYT aşırı önemli çünkü.

Hayır hocam zor değil zoru aklınızdan çıkarın 1 haftada bile temel inşa edilir hatta 5 günde bile.
okulla beraber zor olur diye dedim ve haklısınız sanırım lügatimden zor kelimesini çıkarmalıyım haftaya cumaya adar sınavlarım var ondan sonraki ara taatilde tyt bitirmeye çalışacağım temel bilgileri en azından bilgi sarmalı soru bankasını bitirince orjinal ve eyup b den ilerleyecegim 2 soru bankası yeterlimidit acaba temel için

Okulla beraber zor olur diye dedim ve haklısınız sanırım lügatimden zor kelimesini çıkarmalıyım haftaya cumaya adar sınavlarım var ondan sonraki ara taatilde TYT bitirmeye çalışacağım temel bilgileri en azından Bilgi Sarmal'ı soru bankasını bitirince orijinal ve Eyüp bden ilerleyecegim 2 soru bankası yeterli midit acaba temel için.

Hocam 2 soru bankası çok az ve eğer temelden alacaksaniz orijinal çok zorlar sizi sizin matematikte iyi bir seviyeye gelmek için 3 soru bankası bitirmeniz ideal olabilir (tabii kişiden kişiye göre değişen bir durum) ama yine de sağlama almak iyidir.

Hocam 2 soru bankası çok az ve eğer temelden alacaksaniz orijinal çok zorlar sizi sizin matematikte iyi bir seviyeye gelmek için 3 soru bankası bitirmeniz ideal olabilir (tabii kişiden kişiye göre değişen bir durum) ama yine de sağlama almak iyidir.
temel için bilgi sarmalı demek istemiştim

veya temelde soru çözmeyip ilk temel izledikten sonra direkt eyüp b mi izlemeliyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı