YKS için geç mi?

problem rutininden önce ilk 12 yi bitirmek istiyorum
ve paragrafta video izlemem gereklimi yoksa pata küte mi çözmeliyim

Hocam eğer geç kaldığınızı düşünüyorsanız veya umutsuzluğa kapıldığınız zaman şu sözü hatırlayın

"Bir şey yeterince önemli olduğunda, ihtimaller lehinize olmasa bile onu yaparsınız".

-Elon musk

Problem rutininden önce ilk 12'yi bitirmek istiyorum.
Ve paragrafta video izlemem gerekli mi yoksa pata küte mi çözmeliyim.

Hocam paragrafda video izlemenizi tavsiye ederim deniz hocanın paragraf kampı gayet güzel paragraf deyip geçmeyin soru çözme taktikleri var bunlar sizi hızlandırır ve daha iyi çözersiniz.

o iradeye sahip olamıyorum asıl sorunum belkide odur

Bencede hocam temel atma kampı bitirilip sonra eyüp b izlenmeli
oyle yapayım ozaman cunku eyup b kendısı vdd konu anlatımı yani basit demişti ve aklım matematiğe basıyor anlayabiliyorum yani

Rehber matematik çok başlangıç.
Mert hoca ya da bıyıklı daha mantıklı.
mert hocada baya basit geliyo ve oyuzden ilgimi çekmiyor ve izlerken sıkılıyorum

0 riskin son bölümlerindeyim konu testlerıne geldım paragrafın ritmi almayı düşünüyorum nasıl olur acaba

Hocam yine de bıyıklı matematiği tercih edin zaten zamanınız var geç kalmış sayilmassiniz 32 videodan oluşuyor günlük 3 video civarı izlerseniz 10 gün gibi bir sürede bitirirsiniz.

Hocam paragrafın ritmi yerine IQ paragraf daha iyi olur bence 0 risk bittikten sonra IQ alın.

Hocam paragrafın ritmi yerine IQ paragraf daha iyi olur bence 0 risk bittikten sonra IQ alın.
tamamdır teşekkürler

matematik içinde 10 gün kampı gunde 5 saat çalışmam gerekiyor ve ben okula gıdıyorum

Oğuz usta çok güzel kitap tavsiyesi yapıyor onun videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

Tamamdır teşekkürler.

Matematik içinde 10 gün kampı gunde 5 saat çalışmam gerekiyor ve ben okula gıdıyorum

Hocam bende okula gidiyorum ama şu an hedefi 50 k olan bir insanın günde en az 6-7 saat çalışması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…