YKS için geç mi?

Hocam bıyıklı matematiğin temel atma kampını bitirip sonra Eyüp b vdd ile ilerlerken 3-4-5 veya Bilgi Sarmal'ı tercih etmeniz iyi olacaktir.
temel kamptan sonra soru çözmek yerine direkt eyüp b den izleyeyim yani

Temel kamptan sonra soru çözmek yerine direkt Eyüp bden izleyeyim yani.

Yok hocam temel kampı izleyin temel kampı izlerken orta düzeyde bir kaynak alın örneğin mikro orijinal olabilir.

Sonra temel kampı ve mikro orijinali bitirdikten sonra.

Eyüp b izleyin Eyüp b yi izlerken vddden konuyu takip edip yanında ek olarak 3-4-5 veya Bilgi Sarmal'ı çözün.

Temel kamp kitabını mutlaka alın hocam sadece izleyerek olmaz hocayı kitap ile takip edin.

hocam peki hiç temel kapmı bitirmesem zorlarmı benı eyupb

Hocam peki hiç temel kapmı bitirmesem zorlar mı benı eyupb.

Evet hocam Eyüp b o kadar zor olmasa da orta düzeyin bir tık üstü denilebilir çünkü videolarında kullandığı kitap gerçekten zorlayıcı bir kitap bu yüzden temel atma kampını bitirmenizi tavsiye ederim.

hoca merhaba bu hafta sınavlar vs derken çalışamadım tyt temel kampı izlememe gerek olmadıgını düşünüyorum çünkü temelim yeteri kadar olduğunu varsayıyorum
direkt vddye başlamayı planlıyorum hatta planlamayıp uyguluyorum

Size kalmış bir durum hocam, inşallah çalışmanızın karşılığını alırsınız. İyi çalışmalar.

Merhaba dostum ben de bir üniversitenin 4 uncu sınıf öğrencisiyim . ( 23 yasiimdayim ) Bölümüm güzel ancak bölümde geleceğim olacağını düşünmüyorum . Bu nedenle dün itibariyle yks seruvenim başladı . Öncelikle kendime bir program oluşturdum . Zaman kısa olduğu için mecburen tyt ayt yi birlikte götüreceğim . Belirlediğim programa göre günde ortalama 12 13 saat çalışmam gerekiyor . İlk çalışmam bugündü ve yaklaşık olarak 8 saat ders çalıştım . Temelim yok gibi düşünmemiz gerekiyor çünkü matematik ve türevi dersleri en son 2 sene önce gördüm . 2 hafta sadece tyt matematik çalışacağım . İlk 12 konu bittikten sonra geri kalan tyt konularını ve ayt matematiği halledeceğim . Tyt Türkçeyi yakın zamanda değil de 2 ay kala halletmeyi planlıyorum . Şuan matematik temelim zayıf olduğu içinde problem ve geometri çalışmıyorum . Bu 2 haftalık süreden sonra günlük hedef belirleyip bir süre sonra paragraf ve problemi süre tutarak çözeceğim . Sonra 1 gün geometri bir gün ayt matematik çalışacağım ancak bu çalışma sürelerim uzun olacak . İlk 12 konunun dışındaki matematik dersleri (tyt) için günlük 1 saat düşünüyorum . Sosyali de 2 ay kala kamp ile çalışıp denemeler ile götüreceğim . Tyt fen içinse konuları çalışıp soruları cozdukten sonra bir süre alan denemesi daha sonrasında da genel tyt fen genel denemesi ile götüreceğim . Yani kalan süre de ne sosyal ne de paragraf dışında turkce çalışacağım . Kalan zamanımı tyt matematiğin çok büyük kısmını hallettigim için bir süre tyt fen ile götüreceğim . Tyt ayt fen dengesini ben şöyle yapacağım pazartesi tyt kimya fizik salı tyt biyoloji ayt fizik çarşamba ayt biyoloji ayt kimya diğer üç gün de aynı şekilde ancak pazar günü ayt tyt fizik olarak yapacağım günde 4 er saatten 8 saat çalışmaya ayiracagim . Ben bu şekilde 4 4.5 ay sonra tüm konuları bitirmiş geriye kalan vakitte tamamen deneme endeksli ilerleyeceğim . Hedefim say 30k inşallah başarılı olur yildiz teknik üniversitesi ne girebilirim kafana takılan soru olursa yardımcı olmaya çalışırım molada mesajına denk geldiğim için cevap vermem gereken süre kısıtlı biraz karışık oldu ancak umarım anlarsın .

Dosya Ekleri

• IMG_0402~2.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 25
Hala vakit var, 5 ay sonraya gidelim sınava son 1 ay kala ne kadar çok vaktimiz vardı diyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…