YKS için günde 6 7 saat ders calısıp 6 saat PC oynamak

dark07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkes diyor ki PC'yi falan bırakman lazım.10.00 - 17.00 arasi kütüphanede çalışıyorum, 18.00 gibi PC'ye oturuyorum aksam 12'ye kadar. Sizce bırakmalı mıyım PC'yi?

Arkadaşlar herkes diyor ki PC'yi falan bırakman lazım.10.00 - 17.00 arasi kütüphanede çalışıyorum, 18.00 gibi PC'ye oturuyorum aksam 12'ye kadar. Sizce bırakmalı mıyım PC'yi?

Bir anda bırakırsan çok sıkılırsın yavaş yavaş ekran süreni azalt dersten aklında kalanları oyun oynarken unutuyorsun çünkü yani kendi adıma konuşayım öyle oluyor.

Çok oynuyorsun, zaten sınava 6 ay falan var oynamayıver sende. Sonra istersen 7/24 oyna.

Yavaş yavaş 2 3 saat civarına düşür. Artan vakitle erken uyu, kitap oku, başka birşey yap. Ben mezuna kaldığım sene ek vaktimle bateri öğrendim mesela.

Senin başarına göredir o. Ancak 6 saat oyunu 3 veya 4 saate düşürmek seni bir adım önde kılar.

Ders başarını etkilemiyor ise problem yok hocam ha etkiliyor ise o halde yavaştan azalt derim ama 6 saat biraz fazla gibi geldi bana 6 ay kaldı sonuçta bence fedakarlık yapabilirsin biraz sınavdan sonra rahat rahat oynarsın zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı