YKS için İstanbul'da dershane önerisi

enes ulken

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2018
Mesajlar
29
İstanbul, Eyüp / Akşemsettin'de yasiyorum. Mezuna biraktim. Lise boyunca kendime caliskan diyen biri olmadim ama basariliydim. Daha once hiç dershaneye gitmedim ve oneri alabilecegim de kimse yok. Asil sorum bana nereye gidecegim ve oraya neden gitmem gerektigine dair bir tavsiye. Ekstra olarak yardimci olacagini dusundugunuz fikirleriniz varsa dikkatle okumak isterim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul, Eyüp / akşemsettin'de yasiyorum. Mezuna biraktim. Lise boyunca kendime caliskan diyen biri olmadim ama basariliydim. Daha once hiç dershaneye gitmedim ve oneri alabilecegim de kimse yok. Asil sorum bana nereye gidecegim ve oraya neden gitmem gerektigine dair bir tavsiye. Ekstra olarak yardimci olacagini dusundugunuz fikirleriniz varsa dikkatle okumak isterim.

Bende çok araştırdım sonuç elde var sıfır. İnsanlar kişisel ve alakasız cevaplar veriyor (“gitme kütüphane de çalış vs.”) ayrıca hangi dershaneye bakarsan bak illaki sevmeyeni çıkıyor hepsinin kötüleyeni var bir de tabii ki paralı yaptırılmış yorumlar olunca insanların hangisine güvenceğini şaşırıyorsun. Demem o ki insanları boş ver gidip bir görüşün babanla. Ayrıca görüştüğünüz yere direkt kaydolmayın. Kayıt yapanlar psikolojik ve pazarlama olarak iyi insanlar olduğu için ikna edebilirler görüşme de ancak fiyatlardan ve dershane ortamından hocaları hakkında bilgi aldıktan sonra siz yine de başka dershanelere de bakın. Ben Anadolu yakasında sınav dershanesine kaydoldum daha nasıl bir yer bilmiyorum başlamadığı için fakat bilsem ve iyi olsa dahi tavsiye etmem pek doğru olmaz çünkü şubeden şubeye fark edebilir hocalar vs. o yüzden girip konuşun görüşün oradaki dershanelerle en iyisi bu.
 
Hedefin aşırı yüksek değilse dershane tamamen gereksiz. Bütün konuların anlatılması gereksiz. Bu dediğimden kastım mesela sayısal fen kısmında çok fazla konu var. 40 sorunun 20 tanesinin hangi konulardan geleceği belli zaten. Diğer 20 soru için 30-40 konu çalışmayı isteyip istememek kişiye bağlı.
 

Geri
Yukarı