YKS için kaynak çözme sırası

trinitrotoluen

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Elimde TYT ve AYT için bazı matematik soru bankaları var:
•Hız ve renk.
•Acïl
•Orijinal
•Üçdörtbeş
•3D
•Bilgi sarmal.
Bu kaynakları kolaydan zora doğru şeklinde çözmek istiyorum. Hangi sırayla çözmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgi Sarmal TYT Matematiği çok iyidir. Ondan başlayabilirsin kendi içerisinde kolaydan zora her şey vardır alıştırarak götürür seni. 345 her konuda klasik sorularla başlar daha sonra ÖSYM tarzına girer en son orijinal sorularla bitirir, bazı soruları aşırı saçma ve gereksizdir. Acilyayını ise ileri düzey kaynaktır.

Ben bilgisarmal kaynak kitaplarıyla başlayıp 345 ve özdebir denemeleriyle bitirdim seneyi verimli oldu benim için.

Bilgi Sarmal TYT Matematiği çok iyidir. Ondan başlayabilirsin kendi içerisinde kolaydan zora her şey vardır alıştırarak götürür seni. 345 her konuda klasik sorularla başlar daha sonra ÖSYM tarzına girer en son orijinal sorularla bitirir, bazı soruları aşırı saçma ve gereksizdir. Acilyayını ise ileri düzey kaynaktır.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi acïl içinde zor bir kaynak denmişti. Aslında benim aklımda hız ve renkten başlayıp sırasıyla 345 3d bilgi sarmal acïl orijinal vardı. Hız ve renk için kolay orta kaynak denmişti. Sizin bu öneriniz doğrultusunda verdiğim şekilde çözmek sıkıntı yaratmaz umarım.
Bende kitap açmadım hiç hepsi Online :D
Tüm yayınevlerinin bunun gibi video çözüm sitesi vardır hocam kitaba çok para veremem diyorsanız buradan hem çözüp hem de çözümlü dinleyebilirsiniz.
Bahsettiğim kitaplar halihazırda bende mevcut. Zaten bu kaynakların TYT soru bankalarını bitirdikten sonra üstüne TYT denemeleri çözmeyi düşünüyordum. Ayrıca bahsettiğiniz üzere bu kitapların video çözümleride beğeniliyormuş. Kısaca bütçe konusunda sıkıntım yok.

Son düzenleme:
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi acïl içinde zor bir kaynak denmişti. Aslında benim aklımda hız ve renkten başlayıp sırasıyla 345 3D bilgi sarmal acïl orijinal vardı. Hız ve renk için kolay orta kaynak denmişti. Sizin bu öneriniz doğrultusunda verdiğim şekilde çözmek sıkıntı yaratmaz umarım.

Bahsettiğim kitaplar halihazırda bende mevcut. Zaten bu kaynakların TYT soru bankalarını bitirdikten sonra üstüne TYT denemeleri çözmeyi düşünüyordum. Ayrıca bahsettiğiniz üzere bu kitapların video çözümleride beğeniliyormuş. Kısaca bütçe konusunda sıkıntım yok.

Seviyenizi tam bilmiyorum ama bilgi sarmal ile de başlayabilirsiniz 345 ile de. İkisi de iyidir. Bilgi Sarmal'ı öneririm ama. Hız ve Renk'in matematiğini sadece başkalarının sorularını çözerken denk gelmiştim o yüzden çok hakim değilim, yorum yapamam. Hocalarınıza danışmanız daha uygun olur tabii ki de. Dönem farkımızda var, benim zamanımda TYT mat için bilgi sarmal ve 345 öneriliyordu şu an belki de daha iyileri vardır.

• Hız ve renk.
  • 345
  • Bilgi sarmal
  • 3D
  • Acıl
  • Orijinal.
Orijinal'i kesinlikle sona bırak, soruları bence Acıl yayınevinden de daha zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı