YKS için kaynak önerisi

345291

Hectopat
Şunu belirtmeliyim 9 ve 10.sınıf hakkında bilgilerim orta seviye. 11.sınıfa geçtim. TYT'e hazırlanmak için konu anlatımlı kitap ve soru bankası önerinize açığım. Konu anlatımı olarak YouTube'dan video dinlenmeli mi? Yoksa konu anlatımlı kitaptan mı çalışılmalı? Bütçem var.

Şunu belirtmeliyim 9 ve 10.sınıf hakkında bilgilerim orta seviye. 11.sınıfa geçtim. TYT'e hazırlanmak için konu anlatımlı kitap ve soru bankası önerinize açığım. Konu anlatımı olarak YouTube'dan video dinlenmeli mi? Yoksa konu anlatımlı kitaptan mı çalışılmalı? Bütçem var.

Bölümünüzü söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Ben dil öğrencisiydim. Biz karekök 0, hız paragraf, son elli yılın çıkmış Türkçe soruları gibi soru bankalarını çözdük ilk adım için. Karekök'ün her soru bankası iyidir bence. Konu anlatımlı kitaplar da gerekli videolu dersler de gerekli bence. Tonguç akademi ve hocalara geldik favorimdi.
İyi çalışmalar şimdiden.

Bölümünüzü söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Ben dil öğrencisiydim. Biz karekök 0, hız paragraf, son elli yılın çıkmış Türkçe soruları gibi soru bankalarını çözdük ilk adım için. Karekök'ün her soru bankası iyidir bence. Konu anlatımlı kitaplar da gerekli videolu dersler de gerekli bence. Tonguç akademi ve hocalara geldik favorimdi.
İyi çalışmalar şimdiden.
Sayısal

Hocam internette güzel videolar var, eğer dinleyebiliyorsanız iyi olur. Mesela ben sınıf içinde çok iyi dinlerken YouTube videolarından konuları anlamıyordum. Yeni nesil soru tipine alışmak için Acil Matematik ve Geometri çözebilirsiniz, önce konuyu dinler sonra çözersiniz.
Konu anlatımlı kitaplar genelde çok yeterli olmuyor, fizik için Umut Öncül'ü önerebilirim ama diğer derslerde Youtube'den ders dinlemediğim için öneri yapamayacağım. Kaynak olarak da 345 Fizik çok öneriliyor. Çözmedim ama bana çok soru atıldı o kitaptan. Fena değil ama tartışmalı soruları olabilir, onları bir hocaya sormanızı tavsiye ederim.

Türkçe için acele etme. Bu sene tüm yayınevleri çuvalladı Türkçe bölümünde. Eşi benzerine rastlanmamış paragraf soruları çıktı.
Bu sene çıkmış paragraf sorularına göre güncellenecektir diye düşünüyorum Türkçe kaynakları.
Ha bir de felsefik kitaplar okumanı tavsiye ederim. Okumadıysan başla şimdiden, benden tavsiye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı