YKS için kaynak ve program önerisi

Hocam matematikte şöyle en baştan başlamama vb gerek var mıdır sizce. Eyüp B'den izlediğim TYT'de anlatılan ilk 12 konu yeterli mi yoksa. Sorular çok basit oluyor karekökte falan sıkılıyorum hemen. Mesela tek ve çift, ardışık sayılarla 3 kitaptan da zor kolay orta soru çözdüm ve neredeyse aşırı zor olmadıkça yapabilecğim sorular olmaya başladı iyice. Sizce böyle bir gereksime ihtiyacım var mıdır?

Bir kitaptan ilerlediyseniz ve ilk 12 konu kısmını bitirdiyseniz başka bir kaynaktan çalışmanıza gerek yok. Tekrar yaparsınız sadece gerekirse.

Bir kitaptan ilerlediyseniz ve ilk 12 konu kısmını bitirdiyseniz başka bir kaynaktan çalışmanıza gerek yok. Tekrar yaparsınız sadece gerekirse.

Yok ilk 12 konuyu bitirmedim şu an Eyüp b TYT izliyorum hocam oradan öğrendiklerim temel sağlar mı bana? Yoksa farklı birinden mi temel videosu izlemeliyim.

Teşekkür ederim hocam ilgileniyosunuz sürekli. Umarım istediğiniz sonucun kat ve kat daha iyisine ulaşırsınız.

Çok teşekkür ederim hocam güzel dilekleriniz için, inşallah sizde istediğiniz sonucun kat kat daha iyisine ulaşırsınız. Kolay gelsin. Ne zaman sorunuz olursa bana yazabilirsiniz aktif oluyorum genellikle.

Çok teşekkür ederim hocam güzel dilekleriniz için, inşallah sizde istediğiniz sonucun kat kat daha iyisine ulaşırsınız. Kolay gelsin. Ne zaman sorunuz olursa bana yazabilirsiniz aktif oluyorum genellikle.

Hocam sizce eski konuları nasıl tekrar etmeliyim. Denemelere başta olduğum için girmiyorum. Full konuları bitirip denemeyemi abanmalıyım unutmamak için yoksa ne denli tekrar etmeliyim.

Hocam sizce eski konuları nasıl tekrar etmeliyim. Denemelere başta olduğum için girmiyorum. Full konuları bitirip denemeyemi abanmalıyım unutmamak için yoksa ne denli tekrar etmeliyim.

Bu yüzden her dersten 2 kaynak kullanılması gerektiği tarafındayım. İsterseniz 2. kaynak alın konuları tekrar etmek için, bu kaynak bir tık orta bir kaynak olabilir hatta. İsterseniz de internette MEB sorularını kullanın ki bence bunu yapın. OGM Materyal ve ODSGM gibi sitelerde soru kaynıyor, onlara göz atıp oradan tekrarlarınızı yapabilirsiniz. Konular bitene kadar kolay kolay unutmazsınız zaten, unutsanız bile denemelere başlayınca onları da tekrar edersiniz otomatik olarak.

Bu yüzden her dersten 2 kaynak kullanılması gerektiği tarafındayım. İsterseniz 2. kaynak alın konuları tekrar etmek için, bu kaynak bir tık orta bir kaynak olabilir hatta. İsterseniz de internette MEB sorularını kullanın ki bence bunu yapın. Ogm materyal ve odsgm gibi sitelerde soru kaynıyor, onlara göz atıp oradan tekrarlarınızı yapabilirsiniz. Konular bitene kadar kolay kolay unutmazsınız zaten, unutsanız bile denemelere başlayınca onları da tekrar edersiniz otomatik olarak.

Hocam bende şöyle 4 tane kitap var mert hoca TYT soru bankası, 3D TYT soru bankası, çap TYT soru bankası ve ÜçDörtBeş TYT matematik. Bunlardan hangisini çözüp hangisinden tekrar edeyim tam bilmiyorum. Hepsini faktöriyele kadar çözdüm neredeyse çap mesela çok zor geldi bana ama diğerleri orta deviye. Bir de 3D'nin vdd kitabı var.

Hocam bende şöyle 4 tane kitap var mert hoca TYT soru bankası, 3D TYT soru bankası, çap TYT soru bankası ve ÜçDörtBeş TYT matematik. Bunlardan hangisini çözüp hangisinden tekrar edeyim tam bilmiyorum. Hepsini faktöriyele kadar çözdüm neredeyse çap mesela çok zor geldi bana ama diğerleri orta deviye. Bir de 3D'nin vdd kitabı var.

Mert hoca ana kaynak olsun, çap mı daha zor 345 mi onu bilmiyorum. Hangisi daha kolaysa ikinci olarak tekrarlarınızı oradan yapın, 3D soru bankası sonlara kalsın.

Mert hoca ana kaynak olsun, çap mı daha zor 345 mi onu bilmiyorum. Hangisi daha kolaysa ikinci olarak tekrarlarınızı oradan yapın, 3D soru bankası sonlara kalsın.

ÜçDörtBeş'te konular kolaydan zora gidiyor çapta direk zor hocam. Bir de ne aralıklarla yapayım yani bu 3D'nin son tekrarları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı