basaracakbiri00
Centipat
Daha fazla
Selamlar herkese, bu sene ile beraber 8. kez mezuna kaldım ve yaşım 27 ulaştı. İstediğim bölüm elektrik elektronik mühendisliği MTOK, ben meslek lisesi çıkışlı olduğum için böyle bir avantajım. Velhasıl kelam konumuza gelelim. Yıllardır bu sınava giriyorum ama istediğim 250 bin sayısal sıralamaya bir türlü kendimi atamadım. Kendimi çok aptal hissediyorum. Bu sene 420 bin gibi bir sıralama yaptım. Ama artık sıkıldım 50 TYT 25 AYT yapsam yeterli olacak fakat yapamıyorum. Millet 1 senede 100 TYT bandına çıkarken sıfırdan ben ise 50 TYT bile gelemiyorum. Matematik temelim hiç yok, millet nasıl sıfırdan başlayıp TYT matematik 30 bandına getiriyor anlayamıyorum. Ben mi yanlış çalışıyorum yıllardır çözemedim. Zaten akşamları işten geldikten sonra Max 2-3 saat vaktim oluyor. Bu yorgunlukla kendimi zorlayarak çalışıyorum, bu kadar başarabiliyorum. Buna sığınmak gibi olmasın ama 2-3 saat çalışan biri rahat bir şekilde 50 TYT bandına gelir diye düşünüyorum. Ama nerede başarabilmişim 30 TYT asamiyorum. Keza TYT mat olmayınca AYT hiç olmuyor, puanları biyolojiden kimya fizikten topluyorum. Sizce nasıl bir program yapabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim? Benim gibi temeli zayıf olup iyi yerlere gelen varsa yazarsanız sevinirim 
Son düzenleyen: Moderatör: