YKS için nasıl çalışılmalı?

emreverified

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 18 Ağustos'ta dershanemin başlamasıyla beraber bende çalışmaya başlayacağım. 12'ye geçiyorum açık liseye aldım yani sadece dershanede göreceğim dersleri. Sizce dershane dersleri + günlük 6 saatlik çalışmayla sınavda sayısalda 20-30k mümkün mü?

Temelim çok var sayılmaz TYT 60 küsur AYT ise Allah'a emanet.

Mümkün, TYT 60 başlangıç için gayet güzel bir net. Yeter ki sınav gününe kadar adamakıllı ve istikrarlı bir şekilde çalış.

TYT 60 gayet iyi onu 80 90 a zorla. Ayt ise 60 sorusu yap en az böyle 50k civarı yaparsin obp iyi ise.

Umut ve boş hayal satmak istemem. Çalışmanız, istikrarlı olmanız gerekiyor. Zorlanacağınız zamanlar olacak, bıkacağınız/sıkılacağınız zamanlar olacak ancak dişinizi sıkmanız gerekiyor.

Ortalama zeka seviyesinin altında olmayan herkes istikrarlı çalıştığı sürece bu sınavda istediği düzeyde başarıya ulaşabilir.

Umut ve boş hayal satmak istemem. Çalışmanız, istikrarlı olmanız gerekiyor. Zorlanacağınız zamanlar olacak, bıkacağınız/sıkılacağınız zamanlar olacak ancak dişinizi sıkmanız gerekiyor.

Ortalama zeka seviyesinin altında olmayan herkes istikrarlı çalıştığı sürece bu sınavda istediği düzeyde başarıya ulaşabilir.
Hocam size birşey soracağım dershane zaman kaybı mı? Bende 11'e geçtim özel ders alıyorum tyt eksikleri için çünkü baya salmıştım.

Hocam size bir şey soracağım dershane zaman kaybı mı? Bende 11'e geçtim özel ders alıyorum TYT eksikleri için çünkü bayağı salmıştım.

Zaman kaybı değil. Aklınıza takılan konuları kime soracaksınız tabii ki hocalara o yüzden özel ders bu konuda çok faydalı aynı şekilde dershane de öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı