YKS için tavsiye

• Konuyu başlatan Zer1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 417

Zer1

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim YKS'de polislik kazanmak istiyorum ama açıkçası şu anda meslek lisesinde eğitim gördüğüm için kültür derslerini detaylı bir şekilde anlatmıyorlar bana verebileceğiniz tavsiyeler kendinizde kullandığınız ders programları gibi şeyleri önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler dilerim YKS'de polislik kazanmak istiyorum ama açıkçası şu anda meslek lisesinde eğitim gördüğüm için kültür derslerini detaylı bir şekilde anlatmıyorlar bana verebileceğiniz tavsiyeler kendinizde kullandığınız ders programları gibi şeyleri önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler.
Ben fen lisesindeyim ancak kendim çalışıyorum. Konuları öğrenmek için bolca kitap al ve önce Youtube'dan ders videolarını izle sonra kaynaklardan soru çöz. Konuları yeterince öğrendiğinde bolca deneme çöz. Deneme çözmenin gerçekten çok fazla etkisi oluyor TYT konularını bitirmeme rağmen netim artmıyordu deneme çözdükçe artmaya başladı.

Öncelikle seviyene göre kitap almanı öneririm. Sonra YouTube üzerinden konuyu çalışıp soru çözeceksin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı