YKS için tavsiyeler

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, YKS'ye 178 gün kaldı bu süre zarfı içinde sizce derece yapabilir miyim? Eşit ağırlık'çıyım matematikte sıfırım fakat sıfırdan başlıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Antrenmanlarla Matematik ve sıfırdan bir sürü anlatan kanal var. Size eğlenceli gelen bir kanal seçmenizi tavsiye ederim bir yerden sonra zorlandığında sıkıcı gelmemesi için

Antrenmanlarla Matematik ve sıfırdan bir sürü anlatan kanal var. Size eğlenceli gelen bir kanal seçmenizi tavsiye ederim bir yerden sonra zorlandığında sıkıcı gelmemesi için.

Hocam, şu an bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başladım ve matematiğin ilacı ile pekiştirmek istiyorum sizce nasıl veya başka tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar, YKS'ye 178 gün kaldı bu süre zarfı içinde sizce derece yapabilir miyim? Eşit ağırlık'çıyım matematikte sıfırım fakat sıfırdan başlıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Şuan üniversite sınavına dair çalışıyorum sessiz bir ortamda ve odaklanabileceğin şekilde çalış şuan ailemin anıra anıra konuşmasından müzdaribim

Ben okulda uyuyan birisiydim. Lise bittikten sonra Antrenmanlarla Matematik kitaplarını bitirdim. Matematik için İlyas Güneş'i izlemiştim. Şükür mezun da oldum universiteden sana bol şans ve başarılar diliyorum

Eşit ağırlık bölümünde sayısal kadar rekabet olmadığı için derece hala daha yapılabilir bence. Sayısal 100k için ortalama tyt+ayt 100 net civarı gerekiyorken ea için bu sayı 70 belki 80 nettir toplam. Buna güvenip çalışmamazlık yapmak yerine bu mentalite ile yapamayacağınız şeyin olmadığına inanıp daha motive olmak en iyisi olur sizin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı