YKS ilk 10K için neler yapılmalı?

Temel yok alan yok. Sadece irade ve azim var. Bölüm yazılım.

İrade ve azimi olan biri 4 yıl boyunca nerdeydi de son sene mi aklı başına geldi. Senin bir kere gerçekçi konuşalım her gün 8 saat ders çalışman imkansıza yakın çünkü hayatında adamakıllı oturup 8 saati geç 2-3 saat bile düzenli çalışmadığından alışkanlığın yok. Direkt 8 saat çalışacağım diye başlarsan sıkılıp vazgeçiceksin o yüzden yavaş yavaş arttır ilk başta 1-2 saatle başla sonradan arttır 3-4 öyle öyle git kendi tempona göre arttır yani. Konu da elersin.

İrade ve azimi olan biri 4 yıl boyunca nerdeydi de son sene mi aklı başına geldi. Senin bir kere gerçekçi konuşalım her gün 8 saat ders çalışman imkansıza yakın çünkü hayatında adamakıllı oturup 8 saati geç 2-3 saat bile düzenli çalışmadığından alışkanlığın yok. Direkt 8 saat çalışacağım diye başlarsan sıkılıp vazgeçiceksin o yüzden yavaş yavaş arttır ilk başta 1-2 saatle başla sonradan arttır 3-4 öyle öyle git kendi tempona göre arttır yani. Konu da elersin.
Usta bilmediğin şeyler var. Evet anca fırsatım oldu öyle yapcam zaten. Depremden dolayı 2023 sınavına girmedim. Şimdi 300günde allah ne verdiyse yapcam.

Dostum sen bu sene için değil diğer sene için 10k hedefi koy. Ayrıca denemeye falan girdin mi netler ne durumda.
Deneme falan girmedim. Amacım iyi bir üniversitede yazılım okumak

Eğer yapamayacaksam 1yılımı çöpe atmaya gerek yok , Web geliştiriciyim alaylı iş bulurum

İstanbul'da güzel bir üniversite var mıdır 100k yazılım olan.

Deneme falan girmedim. Amacım iyi bir üniversitede yazılım okumak

Eğer yapamayacaksam 1yılımı çöpe atmaya gerek yok , Web geliştiriciyim alaylı iş bulurum

İstanbul'da güzel bir üniversite var mıdır 100k yazılım olan.
Türkiye'de yoktur 100k yazılım anca burslu olur.

Selam liseyi açıktan okudum. Ve konular hakkında şu an hiçbir bilgim yok. Son 300 gün civarı bir şey kalmış günde 8saat çalışabilirim. Bu durumda ilk 10k gelir mi? Teşekkürler.

Konular hikaye, ben bu hayatta bir tane temelim var diyen duydum ilk senesinde say 18k yaptı.
8 saat oldukça az kalır. Şöyle düşün 50k insan ilk okuldan beri hiç aksatmadan tüm dersleri fule yakın bir şekilde 12-13 senedir harıl harıl ders çalışıyor. Bu insanları geçmenin tek yolu var. Çelik'ten bir irade ve heyacan yapmamak.
İmkansız kesinlikle değil. İmkansız diyeni de takma. Ama çok zor haberin olsun 50k yapmak istesen bile çok zor. Düşün 10 k ne kadar zor.
Bu sayısal kaç kurdu yedi, nasıl kurtları yedi bir bilsen korkarsın. Tam kurtlar sofrası ve hepsi çakal. Düşersen kaldırmazlar haberin olsun.

Temel yok alan yok. Sadece irade ve azim var. Bölüm yazılım.

Alan sayısal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı