Sayısal YKS koçluk almak mantıklı mı?

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Selam arkadaşlar, mezunum. Dershaneye gitmeye karar vermiştim fakat ehliyet dersinde bile sıkıldım, bunaldım, o yüzden deneme kulübüne yazılmaya karar verdim. Biraz disiplin eksiğim olduğu için de koçluk almak istiyorum. Bu Doping Hafıza baykuş gibi yerlerden mi almalıyım yoksa yüz yüze görüşebileceğim bir yere mi gitmeliyim ya da gerekli mi?

Bence gereksiz bir şey koçluk. Sana yapacağı tek şey ders programı hazırlamak, denemelere ne zaman başlayacağını söylemek ve haftada bir kontrol için online görüşme yapmak.

Disiplin eksiği olan birisi zaten vereceği programa uymaz. Düzensiz çalışmayla bile ailemde 110 bine giren var sayısalda. Bu yüzden bence gereksiz. Zaten çalışılacak konular belli. Adamakıllı derslerden kamp kitapları alıp sadece düzenli takiple bile konular bitiyor.

Selam arkadaşlar, mezunum. Dershaneye gitmeye karar vermiştim fakat ehliyet dersinde bile sıkıldım, bunaldım, o yüzden deneme kulübüne yazılmaya karar verdim. Biraz disiplin eksiğim olduğu için de koçluk almak istiyorum. Bu Doping Hafıza baykuş gibi yerlerden mi almalıyım yoksa yüz yüze görüşebileceğim bir yere mi gitmeliyim ya da gerekli mi?

Koçluk mantıksız hareket kendi görüşüm. Herkesin çalışma stili kendine özgüdür. Onu çözmek zordur. Örneğin ben 25YKS boyunca sadece AYT yüklendim toplasan 5 saat TYT calışmışımdır. Mesela o bana öyle yaradı. Bunu hangi koç bilecek.

Tabikide mantıksız kendı yolunu kendın cızmelısın asırı gıcık gelıyor bana derece yaptım hemen kocluk yapayım 30 yasına geldıgınde yenı evlenmıs olacak bu ınsan

Hepinize teşekkürler sadece deneme kulübüne yazılıp millet kütüpahnesine gideceğim belki oraya vereceğim parayla bir tablet alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı