YKS kötü sonuçla ne yapılır?

6 ay sonra kendini hala ilk günkü motivasyonla calisiyor görüyor musun? Bunu yapiyorsan mezuna kal. Yok ben sene ortasinda gevserim diyorsan istedigin bir bölümü yaz git.

Universiteye gittigin yil pişman olursan calisir bu sefer pişman etmeyecek bir yere gidersin.

En mantıklısı bu. Benzer bir şey yapan tanidigim herkes 2. kez hazırlığında siralamasini çok öne çekti. Bölümü beğenen kararindan memnun olanda oldu.

Şimdiden hakkında hayırlısı olsun kardeşim.

Teşekkür ederim hocam. Dönem ortasında gevşeme konusunda kendime garanti veremiyorum, ilk seneden üniversite kazanmak hep ilk planımdı olmaması durumunda imkansız da olsa istediğim yerleri tercih yapıp mezuna kalacağım sanırım. Hukuk dışında bir işletme okumak isterdim eşit ağırlıkta iyi bir işletme için de en kötü 10k girmem gerekiyor o da imkansiz. İstemediğim bölümde okumak da saçma olur.
 
Valla kötü sonuç gelirse ne yaparım gram bilmiyorum. Garip bir yıldı aslında kendi yaptığım programa ne güzel uyuyordum sonra okul açıldı onlar ayrı plan yapmış ben ne güzel kendi kendime çalışırken bir anda okulun programına da uymak zorunda kaldım bir onu yetiştirmeye çalışırken bir onu yetiştirmeye çalışırken noldu bitti anlamadım valla. Yaşadığımız deprem de seçimde bende etki bıraktı ayrıca. Kötü gelirse 1 yıl daha denemekten çekinmem çünkü tam potansiyelimi çıkaramadığımı hissediyorum.
 
Vallahi kötü sonuç gelirse ne yaparım gram bilmiyorum. Garip bir yıldı aslında kendi yaptığım programa ne güzel uyuyordum sonra okul açıldı onlar ayrı plan yapmış ben ne güzel kendi kendime çalışırken bir anda okulun programına da uymak zorunda kaldım bir onu yetiştirmeye çalışırken bir onu yetiştirmeye çalışırken ne oldu bitti anlamadım vallahi. Yaşadığımız deprem de seçimde bende etki bıraktı ayrıca. Kötü gelirse 1 yıl daha denemekten çekinmem çünkü tam potansiyelimi çıkaramadığımı hissediyorum.

Ben de aynıyım hocam, bu sene son 3 ay hariç çok ciddiye almadım sınavı, olur da mezuna kalırsam tam potansiyelimi göstermeye çalışırım.
 
Sırf okumak için birkaç bölüm yazmanızı tavsiye etmem. Bunun sonucu genellikle hüsranla bitiyor ve öğrenci istemediği bölümü yazınca da üniversitedeyken ya da üniversiteyi bitirince tekrardan sınava hazırlanıp farklı bölüm için uğraşıyor. Çevrenizin baskısına maruz kalmadan istediğiniz bölümü yazın. YKS 2023 sonuçları da açıklandı, umarım sonuçlarınız istediğiniz gibidir. Sonuçların herkese hayırlı olmasını diliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı