YKS Matematik için temel nasıl hazırlanır?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Bu sene de üniversite için başaramadım. 2025 yeniden gireceğim istediğim sonucun altında geldi ve artık kendimi mal gibi hissediyorum yalan yok.
Matematiğe en baştan başlamak istiyorum. Sapa sağlam bir temel için antrenmanlarla matematik ve bıyıklı matematik temel kitaplar ve kampı uygun mudur?

Neden bu kadar geç kaldın falan diyorsanız hem kendimi toparladım hem de yazın çalıştığım için.

Bu sene de üniversite için başaramadım. 2025 yeniden gireceğim istediğim sonucun altında geldi ve artık kendimi mal gibi hissediyorum yalan yok.
Matematiğe en baştan başlamak istiyorum. Sapa sağlam bir temel için antrenmanlarla matematik ve bıyıklı matematik temel kitaplar ve kampı uygun mudur?

Neden bu kadar geç kaldın falan diyorsanız hem kendimi toparladım hem de yazın çalıştığım için.

Geç değil şu an.

Kolay kitaplarla başla, yaparsın.

Antrenmanlarla matematik sizin için en iyisi olur.

Geç değil şu an.

Kolay kitaplarla başla, yaparsın.

Hocam kolaydan ziyade 0'dan başlayıp işlem hızını artırıp konu bilgisini de arşa çıkaran antrenmanlarla en iyisi olur bence.

Hocam altyapım var fakat ufak tefek sarsıntılar var sağlam temel için en baştan başlayacağım bu dediğim kitaplar iyi midir?
Bıyıklıyı bilmem de antrenman iyidir. Bunun yanında aktif mat , karekök sıfır da iyidir. Birden çok kaynak çözebilirsiniz zaten kolay oldukları için seri seri bitirirsiniz hem kitap bitirdikçe daha da hırslanır motive olursunuz. Başarılar.

Bıyıklıyı bilmem de antrenman iyidir. Bunun yanında aktif mat, karekök sıfır da iyidir. Birden çok kaynak çözebilirsiniz zaten kolay oldukları için seri seri bitirirsiniz hem kitap bitirdikçe daha da hırslanır motive olursunuz. Başarılar.

Hocam şu an antrenmanlarla matematik ve bıyıklı matematik 0 kitaplarını aldım şu anda aktif mat ya da karekök alacağım hangisini alayım ya da ikisini de mi?

Hocam şu an antrenmanlarla matematik ve bıyıklı matematik 0 kitaplarını aldım şu anda aktif mat ya da karekök alacağım hangisini alayım ya da ikisini de mi?
Hepsini almayın bekleyin elinizdeki ikisini çözün sonra alacağınızı alın veya birini çözün bir tane daha alın öyle öyle gidin bence. İkisi arasından ise aktif mat bi tık daha iyi bence. Onu alın sonra üçünü de çözdüğünüzde tamam derseniz vites yükselterek devam edersiniz tam oturmadı diyorsanız karekökü de alabilirsiniz.

Antremanlarla mat çözdükten sonra bir daha aktif mat veya bıyıklı mat temel kitap falan çözmek gereksiz. Antremanlarla matematik bittikten sonra acil matematiğin ilacı kitabını çözebilirsin veya 345 çözebilirsin ikisinden biri.

Hepsini almayın bekleyin elinizdeki ikisini çözün sonra alacağınızı alın veya birini çözün bir tane daha alın öyle öyle gidin bence. İkisi arasından ise aktif mat bir tık daha iyi bence. Onu alın sonra üçünü de çözdüğünüzde tamam derseniz vites yükselterek devam edersiniz tam oturmadı diyorsanız karekökü de alabilirsiniz.

Hocam bugün çoğu alacağım kitabın siparişini verdim birkaç plan yaptım sadece Türkçe kitapları için kararsız kaldım o kadar 81 OBP ile EA'da ilk 150 200k içine girmeye çalışıyorum biraz zor ama deneyeceğim yeniden.

Antrenmanlarla mat çözdükten sonra bir daha aktif mat veya bıyıklı mat temel kitap falan çözmek gereksiz. Antrenmanlarla matematik bittikten sonra acil matematiğin ilacı kitabını çözebilirsin veya 345 çözebilirsin ikisinden biri.

Hocam dediğiniz şey mantıklı ama temelime çok güvenemiyorum hala sağlam olmayan ya da tamamlanmayan yerler var temeli güzel yaptıktan sonra TYT matta hedefim 15-20 net daha yüksek olabilir mi evet ama şu an istediğim netler bu kadar AYT mat içinde 10 15.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı