YKS pişmanlıklarınız ve iyi ki yapmışım dedikleriniz nelerdir?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
YKS26 tayfaya örnek ve bilinçlendirme olması adına nelerden pişmansınız, nelerden değilsiniz? Yazar mısınız?

YKS26 tayfaya örnek ve bilinçlendirme olması adına nelerden pişmansınız, nelerden değilsiniz? Yazar mısınız?

AYT feni her zaman iyi tutun beleş net tutma yeridir 30-40 arasında bandda kalsın branş denemelerine asılın.

TYT Sosyal ve TYT fen katsayı puanı matematik ile Türkçeden fazla yani 1 tane din sorusu 1 tane matematikten daha değerli o yüzden sosyal ve fenden soru kaçırmayın 30'lu branş denemeleriyle 17-18 net yaparsanız sizin için TYT de çok büyük silah olur.
Son olarak her zaman deneme avantajdır MSÜ'ye kadar TYT-AYT karışık çalışabilirsiniz ama MSÜ sınavından sonra full AYT odaklanın AYT sayısalcıların özellikle en büyük silahı.

Üstteki hocama katılıyorum AYT Fen garanti net getiriyor. ÖSYM fen kısmında zorlamıyor. Özellikle kimya bana çok yardım etti bu sınavda. İyi ki trigonometri LTİ ve geometriye iyi çalışmışım. Bir pişmanlığım ise AYT fiziğe geç başlamak ve matematik ilk 10 sorudan yeterince soru çözmemek (asal sayı sorusu). Ayrıca bu sabah biyoloji baksaydım keşke onun yerine kimya baktım. Karıştırdığım yerden soru geldi.
TYT'de ise Türkçenizi iyi tutmaya bakın. Sosyal ve fenden de branş denemesi çözmeyi aksatmayın. Hızlı bir şekilde hallettim o kısımları ve matematiğe bayağı vakit kaldı.

Üstteki hocama katılıyorum AYT Fen garanti net getiriyor. ÖSYM fen kısmında zorlamıyor. Özellikle kimya bana çok yardım etti bu sınavda. İyi ki trigonometri LTİ ve geometriye iyi çalışmışım. Bir pişmanlığım ise AYT fiziğe geç başlamak ve matematik ilk 10 sorudan yeterince soru çözmemek (asal sayı sorusu). Ayrıca bu sabah biyoloji baksaydım keşke onun yerine kimya baktım. Karıştırdığım yerden soru geldi.
TYT'de ise Türkçenizi iyi tutmaya bakın. Sosyal ve fenden de branş denemesi çözmeyi aksatmayın. Hızlı bir şekilde hallettim o kısımları ve matematiğe bayağı vakit kaldı.
inşallah ikimizde istediğimiz yeri kazanırız ben kontrol ettim kazandım hayırlısıyla

Deneme çözün ve tyt matematiğe güvenmeyin.EN ÖNEMLİSİ BURDAN SORU ÇIKMAZ DEYİP SAKIN ÇALIŞMAMAZLIK YAPMAYIN.Ayt matematikte Zor soru ve değişik yorumlu soruları olabildiğince çözmeye çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı