YKS seneniz nasıl?

variemert

Kilopat
Hepimizin hayatında ailesiyle sıkıntı yaşadığı veya kendi içinde sıkıntı yaşadığı durumlar olmuştur, ama ben hiç bu kadar uzun sürdüğünü hatırlamıyorum. Ki daha yolun başında gibi bir şeyim. Sizin nasıl geçiyor YKS seneniz? Dertleşmek, muhabbet etmek için açtım.

Ay başı başlıyorum. Çok yoğun ve yorucu bir maraton olacak. Umarım sıkılıp pes etmem.

Hadi bakalım dostum, ailen ile aran nasıl?
Şimdilik iyi. Dershane, uzaktan eğitim paralel gidiyor. Sıkı ödevlendirmeler ile istikrarı sağlıyorum.

Oyun oynamıyorum. Bilgisayarı da nadiren açarım. Sosyal dışında da bir platform kullanmam.

Okul kurslarına katılıyor musun?

Hangi bölümdesin, ben dil bölümündeyim.
Saysıal ve meslek lisesi. Meslek bölümüm elektrik ve elektronik. Hedef, Marmara EEM. Senin hedefin ne?
Bu sene YKS'ye girmiş biri olarak o sene yokmuş gibi hissediyorum, aslında mart ayına kadar iyiydi aslında ama virüs işi bozdu. Günlük deneme+yemek+dershane rutinini devam ettirebilsem daha eğlenceli geçecekti.
Bize önerileriniz var mı hocam?

Bu sene Yks'ye girmiş biri olarak o sene yokmuş gibi hissediyorum, aslında mart ayına kadar iyiydi aslında ama virüs işi bozdu. Günlük deneme+yemek+dershane rutinini devam ettirebilsem daha eğlenceli geçecekti.

Sanırım ailesiyle sorun yaşayan tek benim.
Saysıal ve meslek lisesi. Meslek bölümüm elektrik ve elektronik. Hedef, Marmara eem. Senin hedefin ne?

Akdeniz. Turizm rehberliği.

Yazı iyi geçiren 5 adım öndedir.
TYT döneminde paragraf probleme gereken önemi versen yeterlidir. TYT'yi düzgün bir şekilde bitirdikten sonra denemelerle pekiştirirsen unutma diye bir şey kalmıyor. :D
AYT'yi hallettin zamanda istediğin yeri kazanıyorsun.
Saysıal ve meslek lisesi. Meslek bölümüm elektrik ve elektronik. Hedef, Marmara EEM. Senin hedefin ne?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı