YKS sınavı için hala çalışmaya başlamadım

Çok fazla Instagram'da vakit geçiriyor gibisin dostum. Sakın böyle şeylere inanıp eğitim hayatınızı batırmayın.
Türkiye'de üniversitelerde eğitim hayatı yeterli değil. Hazır bilgi önünüze koyuluyor onu ezberliyorsunuz. Hiçbir araştırma yok. Zaten üniversiteye bu kafayla giren insanlardan bir şey olmaz. Bu kafayla girecekseniz beyaz yakalı işçi olmaktan öteye geçemezsiniz.

Çok fazla Instagram'da vakit geçiriyor gibisin dostum. Sakın böyle şeylere inanıp eğitim hayatınızı batırmayın.

Hayır hocam hiç sosyal medya bağımlılığım yok hatta Instagram günlük sürem 10 dakika.
Yani günümün 7-8 saati bilgisayarda ise;
1 saat YouTube,
3-4 saat oyun, ( eğer futbol maçı varsa onu izliyorum tabii )
Geriye kalan saatlerde ise yazılım alanında kendimi geliştirme ve araştırma.

Ve ayrıyeten bu yıl hiç deneme sınavına girmedim. Net durumumu bende bilmiyorum fakat sınıfta sorularını çözemeyen çalışkan öğrenciler çözemediği soruları bana getiriyorlar ve ben çözebiliyorum. Galiba sadece 9.sınıfım eksik ve 10-11-12'yi bir tekrarda halledebileceğimi düşünüyorum. Çok mu kendime güveniyorum? 2. dönem derslere full abansam yeterli olur mu 400-430 civarı ham puan için ?

Hayır hocam hiç sosyal medya bağımlılığım yok hatta Instagram günlük sürem 10 dakika.
Yani günümün 7-8 saati bilgisayarda ise;
1 saat YouTube,
3-4 saat oyun, ( eğer futbol maçı varsa onu izliyorum tabii )
Geriye kalan saatlerde ise yazılım alanında kendimi geliştirme ve araştırma.

Ve ayrıyeten bu yıl hiç deneme sınavına girmedim. Net durumumu bende bilmiyorum fakat sınıfta sorularını çözemeyen çalışkan öğrenciler çözemediği soruları bana getiriyorlar ve ben çözebiliyorum. Galiba sadece 9.sınıfım eksik ve 10-11-12'yi bir tekrarda halledebileceğimi düşünüyorum. Çok mu kendime güveniyorum? 2. dönem derslere Full abansam yeterli olur mu 400-430 civarı ham puan için?

Sana demedim sana üniversite boş diyen adam için söyledim temelin varsa ve gerçekten günde 3 - 4 saat verimli çalışırsan yaparsın diye düşünüyorum. 4 ay az değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı