YKS Sınavına 10 günde nasıl hazırlanabilir?

Eğer hedefin çok yüksek değilse ve TYT hala 50 geliyorsa bir yere yerleşebilirsin bence.

Bakacağız artık hocam. Bu yıl kendimi derslerden çok web işlerine verdim biraz para kazandım dil kursuna gidecek parayı topladım bir şeyler aldım. Yerleşemezsem dil kursu umarım seneye YDT de yerleşmemi sağlar. Tabii TYT de çalışırsam..

Hocam ben değil ama ablam girecek dershaneye gidiyor bu sene kafasını dersten kaldırmadı ve hala kaygılı :D

Sınav sonrası yazacağım hocam nasıl geçti diye. Umarım istediği yere gider.🥸

2 yıllık Web Tasarımı bölümüne de gidebilirsiniz, alanla alakanız varsa üzerine birşeyler katarsınız.
çok isterim hocam ama eğitim nasıl bilmiyorum iş imkanı vardır diye düşünüyorum çünkü bu tür adamlarla muhattap oldum açığı olmayan seo uyumlu reklamlara karşı esnek özgün temaları 5k dan yapıyorlardı, alıcıları da var. Ben hızlandırma almıştım zamanında tık 400 tl

Sınav son 10 günde kazanılıyor hocam tekrar videosu izle deneme çöz.
10 günde hiçbir şey olmaz kafanızı dinleyin hatta sizin yerinizde olsam sınava da girmem. En az 2 sene hazırlanıp girerim. Doğru olan da bu zaten.

10 günde hiçbir şey olmaz kafanızı dinleyin hatta sizin yerinizde olsam sınava da girmem. En az 2 sene hazırlanıp girerim. Doğru olan da bu zaten.
Günde 2 tane tyt denemesi çözse 20 deneme yapar 50 netten 60 nete çıkar belki neden hiçbir şey yapmasın.

Sınava neden girmiyeyim? Tüh ya kötü yapmışım çok mu hazırlanmıştım mı diyeceğim? Bu yılımı ders yerine para kazanmaya harcadım idare eder ingilizcemle YDT gireceğim olmayan matematiğim ile de TYT gireceğim. Sonuçlarımı gördükten sonra ağlayacağımı mı sanıyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çok isterim hocam ama eğitim nasıl bilmiyorum iş imkanı vardır diye düşünüyorum çünkü bu tür adamlarla muhattap oldum açığı olmayan seo uyumlu reklamlara karşı esnek özgün temaları 5k dan yapıyorlardı, alıcıları da var. Ben hızlandırma almıştım zamanında tık 400 tl
Valla eğitimi nasıl ben de bilmiyorum, ben bizzat okumadım. Ama bölüm 2 yıl boyunca web tasarımı öğretmek üzerine kurulu sonuç olarak, e siz de konuyla alakalı olduğunuza göre illaki işinize yarayacak birşeyler öğrenirsiniz. Üniversiteden ziyade 2 yıllık kapsamlı bir kurs olarak da düşünebilirsiniz, baktınız size birşey katmıyor bırakırsınız en kötü. Zaten 2 yıllık üniversiteler genel olarak kendini geliştirmekle ilgili, giden adam sırf derse girmek için değil de gerçekten kendisini geliştirmek için gidiyorsa birşeyler öğrenir.

Vallahi eğitimi nasıl ben de bilmiyorum, ben bizzat okumadım. Ama bölüm 2 yıl boyunca web tasarımı öğretmek üzerine kurulu sonuç olarak, e siz de konuyla alakalı olduğunuza göre illaki işinize yarayacak bir şeyler öğrenirsiniz. Üniversiteden ziyade 2 yıllık kapsamlı bir kurs olarak da düşünebilirsiniz, baktınız size bir şey katmıyor bırakırsınız en kötü. Zaten 2 yıllık üniversiteler genel olarak kendini geliştirmekle ilgili, giden adam sırf derse girmek için değil de gerçekten kendisini geliştirmek için gidiyorsa bir şeyler öğrenir.

Fikriniz için teşekkür ederim hocam araştırıp düşüneceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı