YKS sınavına sargı bezli el ile alırlar mı?

Hocam adam kendisi diyor videoda ens yayınlarından alınmış soru diye. Ben de bir an gerçek mi diye düşünmedim değil.
Videoda geçeni bilmiyorum yada adamın teşhisini ama, hani ben birisinin bunları böyle çok güzel kılıflı sattığını maalesef gördüm. Tesadüfen karşıma çıktı gezinirken.

O sorular ensin denemesindeki sorular hemen her şeye inanmayın. Adam ensin denemesini almış 2023 tyt diye yediriyor.
Onu ben göremedim maalesef. Ben işte o anda karşımda (karanlık ağdaymış bu arada) görünce çok da güzel gözükünce maalesef öyle düşündüm. ENS'den almıştır ben maalesef onu bilemem.

Onu ben göremedim maalesef. Ben işte o anda karşımda (karanlık ağdaymış bu arada) görünce çok da güzel gözükünce maalesef öyle düşündüm. ENS'den almıştır ben maalesef onu bilemem.

Hocam madem emin değilsiniz ve kanıtınız yok neden iptal olacak tarzı şeyler yazıyorsunuz?

Hocam bir şey soracağım, belki gerçeklik payı olabilir çünkü ÖSYM hazır soru hiç almıyor mu? Belki öyle yaptı. KPSS'yi çalan adam paylaşmış bunu bilmiyorum ne kadar doğru.

Hocam ben zaten %100 çalınmadı diyemiyorum çünkü destekleyecek bir şeyim yok. Bir iki tor forumunda geziyor zaten sorular kolaymış, ortak çıkacak var mı? Escrow ile satıyor bir şey olmaz diyenler. Bana kalırsa hepsi boş laf biz görüyoruz da ÖSYM veya haber siteleri göremiyor mu bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…