YKS sınavına sargı bezli el ile alırlar mı?

Dalga geçen elemanlar, sınavda 1.soruda duygularım diye başlayan ufak bir metin görürseniz görürüm ben sizi.

YouTube'da falan da var bakabilirsiniz düştü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu senin sorunun cevabı.

Zannetmiyorum, çok büyük risk gözetmenler için ama zaten sorular çalındı muhtemelen.

İptal olabileceğini düşünüyorum ben.
KPSS'yi zar zor iptal eden ÖSYM, YKS'yi mi iptal edecek? Her sene de sorular çalındı diye haber çıkıyor zaten.

2020 tarihli: YKS soruları internete sızdı iddiası!

2021 tarihli: Üniversite sınavı soruları sızdırıldı mı. Milyonlarca çalışkan genç böyle tasfiye mi edilecek

2022 tarihli: 2022 YKS İPTAL EDİLECEK Mİ? ÖSYM YKS Sınavını İptal Edecek mi? KPSS Sonrası Gergin Bekleyiş!

Böyle bir şey olursa sınavda nasıl konsantre olacağım ben :D ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben bunu kendim gördüm. Videodaki adamdan falan değil sitesinde gördüydüm. Bu görselleri ben gördüm. Adam böyle satıyor özelden. Gayet inandırıcı şekilde hazırlanmış sahteyse de gerçekten.

Ben bunu kendim gördüm. Videodaki adamdan falan değil sitesinde gördüydüm. Bu görselleri ben gördüm. Adam böyle satıyor özelden. Gayet inandırıcı şekilde hazırlanmış sahteyse de gerçekten.

Hocam adam kendisi diyor videoda ens yayınlarından alınmış soru diye. Ben de bir an gerçek mi diye düşünmedim değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı