Dün TYT normal geçti. AYT'de bugün edebiyattan fire verdim. Hesaplamalarıma göre 2020'de 380k, 2021 ise 250k geliyor. Nasıl olur? Ek olarak istediğim üniversite 2020'de 380k, geçen sene 480k kapattı. Girer miyim? Düşer mi sırası?
Dün TYT normal geçti. AYT'de bugün edebiyattan fire verdim. Hesaplamalarıma göre 2020'de 380k, 2021 ise 250k geliyor. Nasıl olur? Ek olarak istediğim üniversite 2020'de 380k, geçen sene 480k kapattı. Girer miyim? Düşer mi sırası?
Sayısal bölümün kolay olduğunu düşününce sözel ve eşit ağırlığın da zor olmadığını düşünüyorum. Ben de elimden geleni yaptım, artık yığılma olmaması için dua ediyorum.
Sayısal bölümün kolay olduğunu düşününce sözel ve eşit ağırlığın da zor olmadığını düşünüyorum. Ben de elimden geleni yaptım, artık yığılma olmaması için dua ediyorum.
@T21@oynozan@barissyaa
MSÜ de beklediğimden kolay gelmişti. Benden 10 net düşük yapan arkadaşımla aramızda 40.000 kişi vardı, benden 10 net yüksek yapan arkadaşımla aramızda 10.000 kişi vardı. Yığılma sıralamadan sıralamaya değişiyor. Öğrencilerin yaptığı netlere bağlı daha çok.
@T21@oynozan@barissyaa
MSÜ’de beklediğimden kolay gelmişti. Benden 10 net düşük yapan arkadaşımla aramızda 40.000 kişi vardı, benden 10 net yüksek yapan arkadaşımla aramızda 10.000 kişi vardı. Yığılma sıralamadan sıralamaya değişiyor. Öğrencilerin yaptığı netlere bağlı daha çok.