YKS sıralamaları nasıl olur?

Yer
İstanbul
Dün TYT normal geçti. AYT'de bugün edebiyattan fire verdim. Hesaplamalarıma göre 2020'de 380k, 2021 ise 250k geliyor. Nasıl olur? Ek olarak istediğim üniversite 2020'de 380k, geçen sene 480k kapattı. Girer miyim? Düşer mi sırası?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayısal bölümün kolay olduğunu düşününce sözel ve eşit ağırlığın da zor olmadığını düşünüyorum. Ben de elimden geleni yaptım, artık yığılma olmaması için dua ediyorum. 😁
Yığılma olmaması imkansız, bu kadar kolay AYT matematiğini herkes yapmıştır bi şekilde.

Sayısal bölümün kolay olduğunu düşününce sözel ve eşit ağırlığın da zor olmadığını düşünüyorum. Ben de elimden geleni yaptım, artık yığılma olmaması için dua ediyorum. 😁
Gitmek istediğin alana göre yığılmayı, okula göre de işi düşünürsün. :)

Ama yığılma olmaması imkansız gibi.

@T21 @oynozan @barissyaa
MSÜ de beklediğimden kolay gelmişti. Benden 10 net düşük yapan arkadaşımla aramızda 40.000 kişi vardı, benden 10 net yüksek yapan arkadaşımla aramızda 10.000 kişi vardı. Yığılma sıralamadan sıralamaya değişiyor. Öğrencilerin yaptığı netlere bağlı daha çok. 😁

Son düzenleme:
@T21 @oynozan @barissyaa
MSÜ’de beklediğimden kolay gelmişti. Benden 10 net düşük yapan arkadaşımla aramızda 40.000 kişi vardı, benden 10 net yüksek yapan arkadaşımla aramızda 10.000 kişi vardı. Yığılma sıralamadan sıralamaya değişiyor. Öğrencilerin yaptığı netlere bağlı daha çok. 😁
Evet hangi alandan dâhâ çok net yaparsa o bayağı etkiliyor aslında ama bizim meselemiz şimdi bu değil. :)
Sıralamaları da açıklanınca öğreniriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı