YKS Son 1 ay kala nasıl geçirilmeli?

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sınava 1 ay kaldı ve çok eksiğim var sizce nasıl geçirmeliyim bu 1 ayı ? Şöyle bir şey düşündüm sabah deneme çözdükten sonra yanlış analizi yapıp konu çalışmak. Tavsiyelerinizi bekliyorum hedefim ilk 100 bine girmek.

Hocam ilk 100k çalışılmadan girilebilecek bir sıralama.

Reis öyle deme arkadaşlar çatır çatır birey B çözdüler türev integral ama giremediler.
Tavsiyen var mıdır ? Konu eksiğim baya çok ilk 2 hafta 2 günde bir deneme + konu sonraki günler her gün deneme çözeyim diyorum.

Reis öyle deme arkadaşlar çatır çatır birey B çözdüler türev integral ama giremediler.
Tavsiyen var mıdır ? Konu eksiğim baya çok ilk 2 hafta 2 günde bir deneme + konu sonraki günler her gün deneme çözeyim diyorum.

Hocam olay basit deneme çözün, yanlışlarınıza bakın ve soru tiplerini kavrayın. Konu çalışmak size katkı sağlamaz emin olun, soru tiplerini kavrayın ve çözümlerini anlayın. 3. Kez gireceğim ilki hariç çalışmadım, en kötü sıralamam 160k falandı.

Bu saatten sonra konu çalışmanın bi faydası olmaz sanırım. Sayısal üzerinden giriyorsanız genel olarak formülleri ezberlemeye çalışıp soru çözün ve sıkıntı yapmayın.

Mef , yeditepe veya Kadir has bilgisayar mühendisliği istiyorum. %50 burslu.

Zaten hocam burada maksadımız yapabildiğin kadar değil de akılda kalabilecek ve genelde sorulan formüller.

Günlük kaç soru çözüyorsunuz

Hocam son 2 aydır yatıyorum. Psikolojik olarak değişik bir duruma girdim. Ondan önceki günler çok çözüyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı