YKS sonucum nasıl?

Sınav zekaya bakmıyor. En büyük sorun bu. En iyileri seçmeli evet ama zekası en iyi olanları seçmeli. Ben 2-3 yıl boyunca günde 4-5 saat saçma sapan şeylerle zihnimi doldurmak istemiyorum.

Sınav zekaya bakmıyor. En büyük sorun bu. En iyileri seçmeli evet ama zekası en iyi olanları seçmeli. Ben 2-3 yıl boyunca günde 4-5 saat saçma sapan şeylerle zihnimi doldurmak istemiyorum.

Ziya Selçuk'un ÖSYM'e laf atıp ondan geri kalmayacak şekil içinde LGS yapması zaten eğitim sistemi rezilliğini göstermekte.

Orası ayrı bir konu. Mevcut sistem üzerinden fikrimi belirtmek istedim. Yoksa eleştirilecek çok fazla yer var. 80'lerde lise mezunlarından memur seçen sistem günümüzde çalışmıyor yani.

Matematik çok iyi , bize de taktik ver .

Orası ayrı bir konu. Mevcut sistem üzerinden fikrimi belirtmek istedim. Yoksa eleştirilecek çok fazla yer var. 80'lerde lise mezunlarından memur seçen sistem günümüzde çalışmıyor yani.
Evet. O yüzden sağda solda yok çalışsan yapardın yok yatarak kazanılmaz gibisinden ahmak kesmenin yakışı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…