Başka ne çözmüş bu kadar mı? Eğer sadece bunları çözdüyse normal.Türkçe 12 doğru 10 yanlış Sosyal 8 doğru 3 yanlış almış bir tanıdığım var. Diploması 74. Baraj altında kaldığı gözüküyor. Sebebi nedir?
Başka ne çözmüş bu kadar mı? Eğer sadece bunları çözdüyse normal.Türkçe 12 doğru 10 yanlış Sosyal 8 doğru 3 yanlış almış bir tanıdığım var. Diploması 74. Baraj altında kaldığı gözüküyor. Sebebi nedir?
Matematik için 0.5 kuralı kalkmış. Başka ne olabilir?Başka ne çözmüş bu kadar mı? Eğer sadece bunları çözdüyse normal.
Matematik yapmamış.Türkçe 12 doğru 10 yanlış Sosyal 8 doğru 3 yanlış almış bir tanıdığım var. Diploması 74. Baraj altında kaldığı gözüküyor. Sebebi nedir?
Bir tık fazla pikselleşme olmuş. Bana Twitter'dan alıntı gibi geldi.Arkadaş mesajı yazmış kaçmış.
Sınav zekaya bakmıyor. En büyük sorun bu. En iyileri seçmeli evet ama zekası en iyi olanları seçmeli. Ben 2-3 yıl boyunca günde 4-5 saat saçma sapan şeylerle zihnimi doldurmak istemiyorum.
Kaç yaşındasın?Hayır TYT kısmı asıl zekaya bakıyor AYT kısmı biraz daha ezber bence siz çalışmamak için bahane arıyorsunuz.
Hocam 16,75 net yapmış arkadaşınız. Bu netler TYT'de sınavın neredeyse 10'da 1'i demek. AYT'de 5'te 1'i.Matematik için 0.5 kuralı kalkmış. Başka ne olabilir?
Hocam 16,75 net yapmış arkadaşınız. Bu netler TYT'de sınavın neredeyse 10'da 1'i demek. AYT'de 5'te 1'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.