- Makaleler
- 1
Oldukça kararsızım arkadaşlar, YDT'den girdim sınava. Mütercim tercümanlık düşünüyordum fakat bu sıralamaya gelir mi bilmiyorum. Bu sıralamaya hangi üni-bölüme girebilirim?
TYT'nin DİL sınavındaki yeri. @Prism, Dil ve Edebiyat bölümüne bakabilirsin.Ben DİL'de 5 bine girebildim. Tek başarım bu sınavdaki. Sayısalcıyım bu arada.
Müt/Tercümanlık gelme ihtimalı yok mu hocam bu sıralamayla?TYT'nin DİL sınavındaki yeri. @Prism, Dil ve Edebiyat bölümüne bakabilirsin.
Gelir hocam. Hangi şehirde yaşıyorsun? Ve şehir dışına çıkabilir misin?Müt/Tercümanlık gelme ihtimalı yok mu hocam bu sıralamayla?
Şehir dışına çıkabilirim hocam. Kocaeli'de yaşıyorum.Gelir hocam. Hangi şehirde yaşıyorsun? Ve şehir dışına çıkabilir misin?
Mesela Konya'da geliyor. O puana mütercim tercümanlık bölümü gelir.Şehir dışına çıkabilirim hocam. Kocaeli'de yaşıyorum.
Çok zor girebilmen ama şansını dene yaz.Oldukça kararsızım arkadaşlar, YDT'den girdim sınava. Mütercim tercümanlık düşünüyordum fakat bu sıralamaya gelir mi bilmiyorum. Bu sıralamaya hangi üni-bölüme girebilirim?
Eki Görüntüle 1120537
O taraflar çok uzak kalıyor maalesef. Trakya Üni gelir mi acaba? Veya Ege'de herhangi bir üni? Veyahut gelmiyorsa turizm rehberliği bölümü hakkında bi bilginiz var mıdır? Nasıldır?Mesela Konya'da geliyor. O puana mütercim tercümanlık bölümü gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.