YKS tercihi önerisi

Diğer bölümler hakkında bir bilgiye sahip değilim, senin iyice araştırman lazım iş bulma konusunda o bölümlerin.

Coğrafya için konuşacak olursam, birçok yapabileceğin iş var. İstersen formasyon alıp öğretmende olabiliyorsun. Aratıp detaylıca bakabilirsin.
Hocam, düşünüp taşındım ve Uludağ Üniversite coğrafya, Çanakkale coğrafya gibi bölümler yazdım. Fafama takılan tek bir şey var, bu bölümde ben sözelciyim ve mat 2 falan var mı? Fizik mizik var mı, sayısal yönden zorlanıp kalmayayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, düşünüp taşındım ve Uludağ Üniversite coğrafya, Çanakkale coğrafya gibi bölümler yazdım. kafama takılan tek bir şey var, bu bölümde ben sözelciyim ve mat 2 falan var mı? Fizik mizik var mı, sayısal yönden zorlanıp kalmayayım?
Geç oldu biraz, kusura bakmayın. Cevaba gelecek olursam yok.

@taha01616 Ne oldu hocam sonuçlar?

Son düzenleme:
Geç oldu biraz, kusura bakmayın. Cevaba gelecek olursam yok.

@taha01616 Ne oldu hocam sonuçlar?

Maalesef hocam sıralamalar aşırı yukarı atınca coğrafya gelmedi tarih bölümü geldi. Artık okuyup her sene KPSS'dir TYT'dir msüdür girip kendimi polisliğe astsubaylığa develt memurluğuna atmaya çalışacağım. Sorduğunuz için teşekkürler. Siz ne yaptınız?

Maalesef hocam sıralamalar aşırı yukarı atınca coğrafya gelmedi tarih bölümü geldi. Artık okuyup her sene KPSS'dir TYT'dir msüdür girip kendimi polisliğe astsubaylığa develt memurluğuna atmaya çalışacağım. Sorduğunuz için teşekkürler. Siz ne yaptınız?
Tarih bölümünün atamaları nasıl acaba ? 🙁

Son düzenleme:
Tarih bölümünün atamaları nasıl acaba? 🙁

Maalesef berbat. Çevremde birçok kişi ile konuştum ve KPSS'den inanılmaz bir puan alınmaası gerekiyormuş atanmak için. Az atama yapılıyor ve tarih bölüm öğrencisi çok fazla. Yani mezun oldunduğunda diplomalı işsiz olma ihtimali çok yüksek. Sen neden bunu seçtin diye sorarsan, coğrafyaya puanım yetmedi ve uzak yere gitmek istemedim ve hayalim polislik bu yüzden 4 senelik bir bölüm okumam gerekiyor. 2 senelik bölüm bitirince KPSS'den 2800 polis alınırken 4 yıllıktan 6800 alınıyor. Bende bunu düşünerekten kendi şehrimde tarih bölümünü seçtim. Umarım KPSS'den hedefime polislik olmasa da herhangi bir devlet memurluğuna ulaşabilirim de diplomalı işisz olmam diye umuyorum...

Maalesef berbat. Çevremde birçok kişi ile konuştum ve KPSS'den inanılmaz bir puan alınmaası gerekiyormuş atanmak için. Az atama yapılıyor ve tarih bölüm öğrencisi çok fazla. Yani mezun oldunduğunda diplomalı işsiz olma ihtimali çok yüksek. Sen neden bunu seçtin diye sorarsan, coğrafyaya puanım yetmedi ve uzak yere gitmek istemedim ve hayalim polislik bu yüzden 4 senelik bir bölüm okumam gerekiyor. 2 senelik bölüm bitirince KPSS'den 2800 polis alınırken 4 yıllıktan 6800 alınıyor. Bende bunu düşünerekten kendi şehrimde tarih bölümünü seçtim. Umarım KPSS'den hedefime polislik olmasa da herhangi bir devlet memurluğuna ulaşabilirim de diplomalı işisz olmam diye umuyorum...

Yolun açık olsun kardeşim. 👍

Ege Üniversitesi coğrafya geldi bana. Hakkında hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı