YKS yarın!

Eriksen

Hectopat
Yer
Danimarka,Kopenhag
Evet arkadaşlar yarın YKS var biliyorsunuz girecek herkese başarılar umarım istediğiniz gibi olur. Heyecan, stres ne durumdasınız? Bu arada kimlik, giriş belgeniz, suyunuz bunları unutmayın. Hatta yarın çıkmadan ne olur ne olmaz 2-3 kez kontrol edin. Pazar AYT'den sonra sınavların zorluğu nasıl geçtiği ile ilgili tekrar konuşuruz, tekrardan başarılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar yarın YKS var biliyorsunuz girecek herkese başarılar umarım istediğiniz gibi olur. Heyecan, stres ne durumdasınız? Bu arada kimlik, giriş belgeniz, suyunuz bunları unutmayın. Hatta yarın çıkmadan ne olur ne olmaz 2-3 kez kontrol edin. Pazar AYT'den sonra sınavların zorluğu nasıl geçtiği ile ilgili tekrar konuşuruz, tekrardan başarılar.
Valla tek istediğim iyi ya da kötü bitsin şu sınav. Pazar günü çok rahatlayacağım. Harbiden aşırı yoruldum kafam infilak eti artık.

Bende aynı şekilde herkese başarılar diliyorum. Konuyu açan hocam size de başarılar diliyorum (YKS girmiyorsanız da teşekkür ederim başarı dilediğiniz için)

Vallahi tek istediğim iyi ya da kötü bitsin şu sınav. Pazar günü çok rahatlayacağım. Harbiden aşırı yoruldum kafam infilak eti artık.

Bende aynı şekilde herkese başarılar diliyorum. Konuyu açan hocam size de başarılar diliyorum (YKS girmiyorsanız da teşekkür ederim başarı dilediğiniz için)

Giriyorum hocam sağ olun pazar günü AYT çıkışı sınav konusunda bol bol tartışırız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm arkadaşlarıma emeklerinin karşılığının alması dileğiyle. Başarılar.

Bu sene çalışmadığım için çok pişmanım fakat YKS hakkında tecrübe edindiğim içinde şanslıyım açıkçası. YKS'nin kolay bir sınav olduğunu lütfen unutmayın, girecek herkese başarılar.

Sınava girecek adaylara başarılar dilerim. Başarılı olamazsanız da dünyanın sonu değil. Bunu üniversiteye geçince çok iyi anlıyorsunuz...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı