mertcubukluq
Femtopat
Alayımıza başarılar dilerim.
Evet arkadaşlar yarın YKS var biliyorsunuz girecek herkese başarılar umarım istediğiniz gibi olur. Heyecan, stres ne durumdasınız? Bu arada kimlik, giriş belgeniz, suyunuz bunları unutmayın. Hatta yarın çıkmadan ne olur ne olmaz 2-3 kez kontrol edin. Pazar AYT'den sonra sınavların zorluğu nasıl geçtiği ile ilgili tekrar konuşuruz, tekrardan başarılar.
Giriyorum hocam sağ olun pazar günü AYT çıkışı sınav konusunda bol bol tartışırız.
Peki sınavda düşmana sorar gibi sorarlarsa ne yapacağız?
Geçen sene zordu. Yarın ve sonraki gün bence daha kolay sorarlar.
o zor biraz benceDeğişiklik yapıp daha da zor sorabilirler.
bende de aynı durum var şuan. TYT Fen ve Edebiyat bakıyorum. Edebiyatta yavaş yavaş gidiyor Fen de de ne olursa olacak artıkHer şeyi unutmuşum hissi basmaya başladı, sınav anında umarım aklıma gelir çoğu konuyu kafadan sorsalar açıklayamam.![]()
Sınav anına kadar unutma hissi normal. Önünüze şu an bir test getirilirse inanın bilgilerin hepsini beyniniz otomatik olarak uygulayacak. Bilgileri unutmadınız, stres yapmayınbende de aynı durum var şuan. TYT Fen ve Edebiyat bakıyorum. Edebiyatta yavaş yavaş gidiyor Fen de de ne olursa olacak artık
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.